קושירגיל
מוכן ב15 דק.
מנות4
ציון בריאות100
מגזין

סלמון וקוסקוס אופים

סלמון וקוסקוס אופים
סלמון ואופים קוסקוס יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 475 קלוריות, 29 גרם חלבון ו 38 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %32 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. אם יש לך שמיר עשב, מיץ לימון, סקווש הקיץ, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה אוכמניות # SundaySupper כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 15 דקות. עם כפית ציון של 89% המנה הזו יוצאת מן הכלל. מתכונים דומים: סלמון וקוסקוס אופים, ארוחת ערב קוסקוס סלמון, ו קוסקוס מנגו עם סלמון.

הוראות

1
מחממים תנור ל-350 מעלות. תרסיס כיכר אפייה צלחת, 8x8x2 אינץ', עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישולתרסיס בישול
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
2
חותכים דגים ל 4 חתיכות הגשה.
מרכיבים שתצטרך
דגיםדגים
3
מערבבים קוסקוס, מנות תיבול מתערובת קוסקוס, מים, שמן, מיץ לימון, 1/2 כפית עשב שמיר, קישואים וקיץ סקווש בתבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
תערובת תיבולתערובת תיבול
קיץסקוושקיץסקווש
מיץ לימוןמיץ לימון
שמירשמיר
קוסקוסקוסקוס
קישואיםקישואים
מיםמים
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
4
מניחים דגים על תערובת קוסקוס.
מרכיבים שתצטרך
קוסקוסקוסקוס
דגיםדגים
5
מפזרים דגים עם 1/4 כפית עשב שמיר.
מרכיבים שתצטרך
שמירשמיר
דגיםדגים
6
מכסים ואופים 20 עד 25 דקות או עד הנוזל נספג פתיתי דגים בקלות עם מזלג.
מרכיבים שתצטרך
דגיםדגים
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
7
מפזרים צנוברים.
מרכיבים שתצטרך
צנובריםצנוברים

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

סלמון בתפריט? נסה זיווג עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Chateau Ste. מישל אינדיאן וולס יין שרדונה. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 18 דולר.
שאטו סטי. מישל אינדיאן וולס יין שרדונה
שאטו סטי. מישל אינדיאן וולס יין שרדונה
"שרדונה בארות ההודית שלנו מספק אופי פירות טרופיים מושך האופייני לאתרים חמים כמו מדרון Wahluke. אני אוהב את טעמי האננס והחמאה הבשלים של שרדונה ומרקם עשיר וקטיפתי. נסה את זה עם צדפות, סקמפי או פסטה עם רטבים עשירים."בוב ברטו