סלמון וקישואים אפויים בקלף
סלמון וקישואים אפויים קלף נטול גלוטן,, ראשוני ופסקטריאני מנה עיקרית. מנה זו מכילה סביב 38 גרם חלבון 23 גרם של שומן, וסך הכל 427 קלוריות. המתכון הזה מכסה %38 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 1 מנות. 63 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לך חמאה, מלח גס ופלפל טחון, לימון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. נסו סלמון אפוי קלף, סלמון אפוי קלף, ו סלמון וכרישה אפויים בקלף (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות. מקפלים חתיכה גדולה של נייר קלף (כ 15 על ידי 16 אינץ') במחצית כדי לקמט אותו; לפתוח, ולהניח אותו שטוח.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. היינות בדיעבד שרדונה עם דירוג של 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 26 דולר לבקבוק.
![יינות בדיעבד שרדונה]()
יינות בדיעבד שרדונה
השרדונה שלנו מ-2018 מקורו בכרמים בקרנרוס ובאוק נול. מותסס נירוסטה, ולאחר מכן בגיל שלושה חודשים על lees אלון צרפתי ניטראלי, היין מראה חומציות רבה, משקל ותחושה הפה. זה 100% שרדונה מראה חומציות שמורות בדרך כלל עבור יינות אל חלד בלבד. זה שרדונה מאוזן להפליא.