סלמון ושומר עם ויניגרט קלוי-לימון
סלמון ושומר עם ויניגרט לימון קלוי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 409 קלוריות, 37 גרם חלבון ו 22 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %35 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לכם שמן זית, דבש, שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב רוזמרין טרי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט וניל עם קומפוט ענבים ואוכמניות עם דבש ורוזמרין טרי: ארוחת בוקר קלה או קינוח כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. הכנת המנה לוקחת כ 15 דקות. נסו שיפודי סלמון עם ויניגרט שומר פרוס, שומר קלוי עם פרמזן ויניגרט, ו פורל שומר מצופה בוויניגרט לימון-ג'ינג'ר (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום ל 400 F. במחבת קלייה גדולה, לזרוק את השומר, לימונים, שום, 1 כף השמן, ו 1/4 כפית כל מלח ופלפל. צלי עד שהשומר מתחיל להתרכך, כ -8 דקות. מתבלים את הסלמון עם 1/2 כפית מלח ו 1/4 כפית פלפל ו נסטלה בשומר. צלוי עד הסלמון הוא אטום לאורך, 12 עד 15 דקות. לסחוט את השום מתוך העורות לתוך קערה קטנה מחית כדי להדביק. לסחוט את עיסת לימון ומיץ לתוך הקערה. מערבבים את הדבש, רוזמרין, הנותרים 2 כפות שמן, ו 1/4 כפית מלח.
מניחים את הסלמון ושומר על הירוקים.
טפטוף עם הרוטב. הפוך קדימה: מנה זו היא גם טעימה מוגשת בטמפרטורת החדר. צולים את הדגים, שומר, ולימון ולעשות את הרוטב מראש. להתלבש הירוקים והדגים רק לפני ההגשה.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. יין אחד אתה יכול לנסות הוא שרדונה a עד Z. יש לו 4.2 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 15 דולר.
![שרדונה א 'עד ת']()
שרדונה א 'עד ת'
שרדונה a To Z 2010 נפתח עם ניחוחות של פרחים לבנים, מנדרינה, ליים, חבושים, אבן רטובה ומינרלים המתפתחים עוד יותר לתוך אגוז מוסקט, דבש, תפוח ירוק עם רמזים של זנגביל. התקפה עמוסה במינרלים היא בהירה, מעוררת תיאבון ואינטנסיבית. אמצע החיך הניואנסי ממשיך עם טעמים שמשקפים ומגבירים את הארומטיקה. הגימור ארוך, נקי, פריך ועסיסי עם טעמים של יערה, הדרים ואבן רטובה. יין זה מדגים שרדונה Steely קלאסי אורגון. 2010 היה בציר יוצא דופן ליינות לבנים באורגון והיין המתוחכם הזה המונע על ידי טרואר אינו יוצא מן הכלל; בהיר, חריף ואינטנסיבי הוא יספק במהלך 5 השנים הבאות.