סלמון זיגוג מייפל בלסמי
חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 0 גר' של חלבון, 4 גרם של שומן, וסך הכל 106 קלוריות. איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, מתכון ראשוני מגיש 4 . אם יש לך חומץ בלסמי, מיץ תפוזים, שמן זית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 20 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. מתכונים דומים: סלמון עם זיגוג מייפל בלסמי, מייפל-עץ ברמונדי עם זיגוג בלסמי-מייפל לבן, ו גאלט אפרסק ריקוטה עם זיגוג מייפל בלסמי.
הוראות
מערבבים מיץ אשכוליות (תפוזים), סירופ מייפל, חומץ בלסמי ושום בסיר מעל חום גבוה בינוני.2 מביאים לרתיחה ומבשלים 5-6 דקות.3 מערבבים בשמן.4 עונת סלמון עם מלח ופלפל לפי הטעם.5
מברשת בנדיבות עם זיגוג וגריל או לצלות 10 דקות, מדי פעם צחצוח עם זיגוג.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם בחירה מצוינת לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. שרדונה Tenuta di Nozzole Le Bruniche עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 12 דולר לבקבוק.
![Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardone]()
Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardone
Nozzole Le Bruniche הוא ביטוי אלגנטי וייחודי של מגוון שרדונה, עם זר נקי, ריחני של פירות לבנים וטרופיים לקזז על ידי ניואנסים קלים של טוסט. על החיך, זה מראה איזון מעולה של בשלות פירות מודגש על ידי חומציות טרייה ומבנה של גוף בינוני, עם רושם כולל של מורכבות עדינה. אלה חוזרים על עצמם בגימור הנקי והמתמשך, המסתיים בנימה עדינה וטעימה.