קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 45 דק.
מנות40
ציון בריאות6
מגזין

סלמון זנגביל סאקה

סלמון זנגביל סאקה
סלמון זנגביל סאקה דורש על 2 שעות ו -45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מספק 40 מנות. עם 326 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 30 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך שום, סוכר, רוטב סויה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : סלמון זנגביל סאקה, סטייק ג'ינג'ר פלנק עם ירקות מזוגגים סאקה, ו סאקה וג'ינג'ר סובה סלמון אטריות מערבבים ומטגנים.

הוראות

1
מערבבים את רוטב הסויה, סאקה, מירין, ג ' ינג 'ר, שום, פתיתי צ' ילה, וסוכר בקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
צלי חזיר שלם, קצוץצלי חזיר שלם, קצוץ
שום גויה®שום גויה®
1 כוס מירין, או סאקה מתוק1 כוס מירין, או סאקה מתוק
6 לחמניות שומשום, מפוצלות6 לחמניות שומשום, מפוצלות
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
רוטב שומשום יפנירוטב שומשום יפני
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
מניחים את פילה הסלמון בשקית מקפיא חסון.
מרכיבים שתצטרך
פילה סלמוןפילה סלמון
3
יוצקים את המרינדה לתוך שקית מקפיא עם הדג. אטמו את שקית ההקפאה והניחו בתבנית אפייה (כך שאם השקית דולפת היא לא תימרח על כל המקרר).
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
1
הסר את פילה הסלמון מן המרינדה.
מרכיבים שתצטרך
פילה סלמוןפילה סלמון
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
2
מניחים את המרינדה בסיר קטן ולחמם אותו עד שהוא מתבשל. מבשלים אותו במשך כמה דקות או עד הרוטב מופחת בחצי.3a שיטת צלייה
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
3
מברישים את הסורגים גריל עם שמן זית; מראש לחמם את הגריל לחום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
4
מניחים פילה סלמון על חתיכת רדיד אלומיניום (מוברש עם שמן זית) על סבכת הגריל, צד העור למטה.
מרכיבים שתצטרך
פילה סלמוןפילה סלמון
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
5
מברישים את הסלמון עם זיגוג המרינדה. כסה את הגריל. מבשלים את הסלמון 6-10minutes (בהתאם לעובי הפילה), צחצוח שוב עם המרינדה באמצע הבישול, עד הסלמון הוא רק בקושי מבושל, וקלי קלות עם מזלג.שיטת טיגון מחבת 3b
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
מחממים כמה כפות שמן זית במחבת מעל חום בינוני גבוה. מטגנים את הסלמון 3to 4minutes לכל צד, צולה לעתים קרובות עם המרינדה.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
מגישים פעם הסלמון הוא רק בקושי מבושל דרך והוא flaked בקלות עם מזלג.שיטת אפייה 3c
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
8
מחממים תנור ל 177°. קו צלחת אפייה עם רדיד אלומיניום.
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
9
מברשת את החלק העליון של נייר עם שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
10
מניחים סלמון על נייר הכסף, צד העור למטה.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
11
מברשת עם מרינדה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
12
אופים במשך 10-15 דקות תלוי כמה עבה פילה הם, מתבלים לעתים קרובות עם המרינדה, עד הסלמון הוא מבושל בקושי דרך והוא flaked בקלות עם מזלג.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. יין אחד אתה יכול לנסות הוא שרדונה נהר רוסית La Crema. יש לו 4.1 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 28 דולר.
שרדונה הנהר הרוסי La Crema
שרדונה הנהר הרוסי La Crema
על האף יש גוונים הדר, עם תפוח ירוק, אננס וניחוחות פרחוניים מודגשים על ידי עקבות קרמל ואגוז לוז. הפרי הבהיר והחומציות הפריכה האופיינית לאפלאסיון הנהר הרוסי נראים בפה, עם מרכיבי לימון ליים וערות אגס מרוכזים, מקוזזים על ידי תפוח מתמשך וגימור תבלין.