סלמון זנגביל סאקה
סלמון זנגביל סאקה דורש על 2 שעות ו -45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מספק 40 מנות. עם 326 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 30 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך שום, סוכר, רוטב סויה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : סלמון זנגביל סאקה, סטייק ג'ינג'ר פלנק עם ירקות מזוגגים סאקה, ו סאקה וג'ינג'ר סובה סלמון אטריות מערבבים ומטגנים.
הוראות
מערבבים את רוטב הסויה, סאקה, מירין, ג ' ינג 'ר, שום, פתיתי צ' ילה, וסוכר בקערה בינונית.
מניחים את פילה הסלמון בשקית מקפיא חסון.
יוצקים את המרינדה לתוך שקית מקפיא עם הדג. אטמו את שקית ההקפאה והניחו בתבנית אפייה (כך שאם השקית דולפת היא לא תימרח על כל המקרר).
הסר את פילה הסלמון מן המרינדה.
מניחים את המרינדה בסיר קטן ולחמם אותו עד שהוא מתבשל. מבשלים אותו במשך כמה דקות או עד הרוטב מופחת בחצי.3a שיטת צלייה
מברישים את הסורגים גריל עם שמן זית; מראש לחמם את הגריל לחום בינוני.
מניחים פילה סלמון על חתיכת רדיד אלומיניום (מוברש עם שמן זית) על סבכת הגריל, צד העור למטה.
מברישים את הסלמון עם זיגוג המרינדה. כסה את הגריל. מבשלים את הסלמון 6-10minutes (בהתאם לעובי הפילה), צחצוח שוב עם המרינדה באמצע הבישול, עד הסלמון הוא רק בקושי מבושל, וקלי קלות עם מזלג.שיטת טיגון מחבת 3b
מחממים כמה כפות שמן זית במחבת מעל חום בינוני גבוה. מטגנים את הסלמון 3to 4minutes לכל צד, צולה לעתים קרובות עם המרינדה.
מגישים פעם הסלמון הוא רק בקושי מבושל דרך והוא flaked בקלות עם מזלג.שיטת אפייה 3c
מחממים תנור ל 177°. קו צלחת אפייה עם רדיד אלומיניום.
מברשת את החלק העליון של נייר עם שמן זית.
מניחים סלמון על נייר הכסף, צד העור למטה.
אופים במשך 10-15 דקות תלוי כמה עבה פילה הם, מתבלים לעתים קרובות עם המרינדה, עד הסלמון הוא מבושל בקושי דרך והוא flaked בקלות עם מזלג.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. יין אחד אתה יכול לנסות הוא שרדונה נהר רוסית La Crema. יש לו 4.1 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 28 דולר.
![שרדונה הנהר הרוסי La Crema]()
שרדונה הנהר הרוסי La Crema
על האף יש גוונים הדר, עם תפוח ירוק, אננס וניחוחות פרחוניים מודגשים על ידי עקבות קרמל ואגוז לוז. הפרי הבהיר והחומציות הפריכה האופיינית לאפלאסיון הנהר הרוסי נראים בפה, עם מרכיבי לימון ליים וערות אגס מרוכזים, מקוזזים על ידי תפוח מתמשך וגימור תבלין.