סלמון חם וסלט ארוגולה דובדבן
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל סלמון חם סלט ארוגולה דובדבן. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, ויש בו בסה"כ : 355 קלוריות, 30 גרם חלבון ו 20 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. 76 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. גשו לסופר וקנו פילה סלמון, שמן זית, מיץ דובדבנים, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. נסו סלמון חם וסלט פסטה ארוגולה, קסדיות סלמון מעושן עם עגבניות חמות וארוגולה, ו סלט ארוגולה חם (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה גדולה, לטאטא יחד את החומץ, כורכום, ו 2 כפות של שמן זית.
תוסיף את הארוגולה ואת הרדיקיו, ותזרוק.
מוסיפים מלח ופלפל, לפי הטעם, ומחלקים תערובת בין 4 צלחות.מתבלים סלמון עם מלח ופלפל.
מחממים את הכף הנותרת של שמן זית במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים את הסלמון ומבשלים עד בקושי אטום לאורך, על 2 עד 3 דקות לכל צד. מסדרים את הסלמון המבושל על גבי הסלטים.להפחית את החום בינוני, ולהוסיף את shallots ו jalapeño למחבת שלך. לבשל, ערבוב מדי פעם, עד במכרז, על 2 עד 3 דקות.
מוסיפים את הדובדבנים ואת הג ' ינג ' ר, ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד מחומם דרך.
מוסיפים את מיץ הדובדבן; מגבירים את החום לגובה בינוני, ומבשלים, מגרדים את כל חתיכות השחמה, עד שהמיץ מתאדה כמעט לחלוטין, כ -2 עד 3 דקות.
מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם.כפית את תערובת הדובדבן על הסלמון ומגישים.