תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל סלמון חם סלט ארוגולה דובדבן. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, ויש בו בסה"כ : 355 קלוריות, 30 גרם חלבון ו 20 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. 76 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. גשו לסופר וקנו פילה סלמון, שמן זית, מיץ דובדבנים, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. נסו סלמון חם וסלט פסטה ארוגולה, קסדיות סלמון מעושן עם עגבניות חמות וארוגולה, ו סלט ארוגולה חם (מתכונים דומים).
הוראות
1
בקערה גדולה, לטאטא יחד את החומץ, כורכום, ו 2 כפות של שמן זית.
מוסיפים את הסלמון ומבשלים עד בקושי אטום לאורך, על 2 עד 3 דקות לכל צד. מסדרים את הסלמון המבושל על גבי הסלטים.להפחית את החום בינוני, ולהוסיף את shallots ו jalapeño למחבת שלך. לבשל, ערבוב מדי פעם, עד במכרז, על 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה נוספת
מיונז, ועוד, לפי הצורך
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
6
מוסיפים את הדובדבנים ואת הג ' ינג ' ר, ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד מחומם דרך.
מרכיבים שתצטרך
2 חבילות (90 גרם) של ליידי אינג'רס
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
7
מוסיפים את מיץ הדובדבן; מגבירים את החום לגובה בינוני, ומבשלים, מגרדים את כל חתיכות השחמה, עד שהמיץ מתאדה כמעט לחלוטין, כ -2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מיץ דובדבנים
1 כף סוכר אדום גס
8
מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם.כפית את תערובת הדובדבן על הסלמון ומגישים.
סלמון בתפריט? נסה זיווג עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. יין אחד שאפשר לנסות הוא שרדונה בסטונסטריט סטיישן. יש לו 4.1 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 36 דולר.