קושיבינוני
מוכן ב35 דק.
מנות4
ציון בריאות90
מגזין

סלמון חם וסלט ארוגולה דובדבן

סלמון חם וסלט ארוגולה דובדבן
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל סלמון חם סלט ארוגולה דובדבן. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, ויש בו בסה"כ : 355 קלוריות, 30 גרם חלבון ו 20 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. 76 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. גשו לסופר וקנו פילה סלמון, שמן זית, מיץ דובדבנים, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. נסו סלמון חם וסלט פסטה ארוגולה, קסדיות סלמון מעושן עם עגבניות חמות וארוגולה, ו סלט ארוגולה חם (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערה גדולה, לטאטא יחד את החומץ, כורכום, ו 2 כפות של שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
כורכוםכורכום
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
2
תוסיף את הארוגולה ואת הרדיקיו, ותזרוק.
מרכיבים שתצטרך
מים בתוספת 2 כפות מלחמים בתוספת 2 כפות מלח
חזה עוף רוטיסריחזה עוף רוטיסרי
3
מוסיפים מלח ופלפל, לפי הטעם, ומחלקים תערובת בין 4 צלחות.מתבלים סלמון עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
4
מחממים את הכף הנותרת של שמן זית במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
מוסיפים את הסלמון ומבשלים עד בקושי אטום לאורך, על 2 עד 3 דקות לכל צד. מסדרים את הסלמון המבושל על גבי הסלטים.להפחית את החום בינוני, ולהוסיף את shallots ו jalapeño למחבת שלך. לבשל, ערבוב מדי פעם, עד במכרז, על 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומיםכגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומים
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
מוסיפים את הדובדבנים ואת הג ' ינג ' ר, ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד מחומם דרך.
מרכיבים שתצטרך
קילו חצאי פקאןקילו חצאי פקאן
שקדים שלמים, עם הקליפה וקלוייםשקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
7
מוסיפים את מיץ הדובדבן; מגבירים את החום לגובה בינוני, ומבשלים, מגרדים את כל חתיכות השחמה, עד שהמיץ מתאדה כמעט לחלוטין, כ -2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מיץ דובדבניםמיץ דובדבנים
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
8
מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם.כפית את תערובת הדובדבן על הסלמון ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
קילו חצאי פקאןקילו חצאי פקאן
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

סלמון בתפריט? נסה זיווג עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. יין אחד שאפשר לנסות הוא שרדונה בסטונסטריט סטיישן. יש לו 4.1 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 36 דולר.
Stonestreet Estate שרדונה
Stonestreet Estate שרדונה
שרדונה האחוזה 2012 מספק עמוד שדרה מינרלי מובהק לצד אלמנט הדר חזק. הקלמנטינה והמרמלדה מגיחות ראשונה מהזכוכית, נפתחות לחיך שעובר דרך ריסוס אפרסק ואוקיינוס-כולן מגיעות לשיאן בגימור עם אחיזה וחומציות מפתיעות.