קושיבינוני
מוכן ב35 דק.
מנות4
ציון בריאות90
מגזין

סלמון חם וסלט ארוגולה דובדבן

סלמון חם וסלט ארוגולה דובדבן
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל סלמון חם סלט ארוגולה דובדבן. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, ויש בו בסה"כ : 355 קלוריות, 30 גרם חלבון ו 20 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. 76 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. גשו לסופר וקנו פילה סלמון, שמן זית, מיץ דובדבנים, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. נסו סלמון חם וסלט פסטה ארוגולה, קסדיות סלמון מעושן עם עגבניות חמות וארוגולה, ו סלט ארוגולה חם (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערה גדולה, לטאטא יחד את החומץ, כורכום, ו 2 כפות של שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
כורכוםכורכום
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
תוסיף את הארוגולה ואת הרדיקיו, ותזרוק.
מרכיבים שתצטרך
מים בתוספת 2 כפות מלחמים בתוספת 2 כפות מלח
חזה עוף רוטיסריחזה עוף רוטיסרי
3
מוסיפים מלח ופלפל, לפי הטעם, ומחלקים תערובת בין 4 צלחות.מתבלים סלמון עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
4
מחממים את הכף הנותרת של שמן זית במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
מוסיפים את הסלמון ומבשלים עד בקושי אטום לאורך, על 2 עד 3 דקות לכל צד. מסדרים את הסלמון המבושל על גבי הסלטים.להפחית את החום בינוני, ולהוסיף את shallots ו jalapeño למחבת שלך. לבשל, ערבוב מדי פעם, עד במכרז, על 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה נוספתשמנת מתוקה נוספת
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
מוסיפים את הדובדבנים ואת הג ' ינג ' ר, ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד מחומם דרך.
מרכיבים שתצטרך
2 חבילות (90 גרם) של ליידי אינג'רס2 חבילות (90 גרם) של ליידי אינג'רס
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
7
מוסיפים את מיץ הדובדבן; מגבירים את החום לגובה בינוני, ומבשלים, מגרדים את כל חתיכות השחמה, עד שהמיץ מתאדה כמעט לחלוטין, כ -2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מיץ דובדבניםמיץ דובדבנים
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
8
מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם.כפית את תערובת הדובדבן על הסלמון ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
2 חבילות (90 גרם) של ליידי אינג'רס2 חבילות (90 גרם) של ליידי אינג'רס
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

סלמון בתפריט? נסה זיווג עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. יין אחד שאפשר לנסות הוא שרדונה בסטונסטריט סטיישן. יש לו 4.1 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 36 דולר.
Stonestreet Estate שרדונה
Stonestreet Estate שרדונה
שרדונה האחוזה 2012 מספק עמוד שדרה מינרלי מובהק לצד אלמנט הדר חזק. הקלמנטינה והמרמלדה מגיחות ראשונה מהזכוכית, נפתחות לחיך שעובר דרך ריסוס אפרסק ואוקיינוס-כולן מגיעות לשיאן בגימור עם אחיזה וחומציות מפתיעות.