קושיבינוני
מוכן ב35 דק.
מנות4
ציון בריאות90
מגזין

סלמון חם וסלט ארוגולה דובדבן

סלמון חם וסלט ארוגולה דובדבן
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל סלמון חם סלט ארוגולה דובדבן. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, ויש בו בסה"כ : 355 קלוריות, 30 גרם חלבון ו 20 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. 76 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. גשו לסופר וקנו פילה סלמון, שמן זית, מיץ דובדבנים, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. נסו סלמון חם וסלט פסטה ארוגולה, קסדיות סלמון מעושן עם עגבניות חמות וארוגולה, ו סלט ארוגולה חם (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערה גדולה, לטאטא יחד את החומץ, כורכום, ו 2 כפות של שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
כורכוםכורכום
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
תוסיף את הארוגולה ואת הרדיקיו, ותזרוק.
מרכיבים שתצטרך
מים בתוספת 2 כפות מלחמים בתוספת 2 כפות מלח
חזה עוף רוטיסריחזה עוף רוטיסרי
3
מוסיפים מלח ופלפל, לפי הטעם, ומחלקים תערובת בין 4 צלחות.מתבלים סלמון עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
4
מחממים את הכף הנותרת של שמן זית במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
מוסיפים את הסלמון ומבשלים עד בקושי אטום לאורך, על 2 עד 3 דקות לכל צד. מסדרים את הסלמון המבושל על גבי הסלטים.להפחית את החום בינוני, ולהוסיף את shallots ו jalapeño למחבת שלך. לבשל, ערבוב מדי פעם, עד במכרז, על 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
מוסיפים את הדובדבנים ואת הג ' ינג ' ר, ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד מחומם דרך.
מרכיבים שתצטרך
אפיית תלתלי שוקולדאפיית תלתלי שוקולד
1 כוס מירין, או סאקה מתוק1 כוס מירין, או סאקה מתוק
7
מוסיפים את מיץ הדובדבן; מגבירים את החום לגובה בינוני, ומבשלים, מגרדים את כל חתיכות השחמה, עד שהמיץ מתאדה כמעט לחלוטין, כ -2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מיץ דובדבניםמיץ דובדבנים
תלתלי שוקולד לבן לאפייהתלתלי שוקולד לבן לאפייה
8
מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם.כפית את תערובת הדובדבן על הסלמון ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
אפיית תלתלי שוקולדאפיית תלתלי שוקולד
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

סלמון בתפריט? נסה זיווג עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. יין אחד שאפשר לנסות הוא שרדונה בסטונסטריט סטיישן. יש לו 4.1 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 36 דולר.
Stonestreet Estate שרדונה
Stonestreet Estate שרדונה
שרדונה האחוזה 2012 מספק עמוד שדרה מינרלי מובהק לצד אלמנט הדר חזק. הקלמנטינה והמרמלדה מגיחות ראשונה מהזכוכית, נפתחות לחיך שעובר דרך ריסוס אפרסק ואוקיינוס-כולן מגיעות לשיאן בגימור עם אחיזה וחומציות מפתיעות.