סלמון חמישה תבלינים ריחני עם כרוב סבוי
סלמון חמישה תבלינים ריחני עם כרוב סבוי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה עד 42 גרם חלבון 39 גרם של שומן, וסך הכל 570 קלוריות. המתכון הזה מכסה %42 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן קטוגני דיאט. אם יש לכם פילה סלמון, בייקון, ציר עוף, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החמאה ללא מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד חלב שקדים כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו סלמון מאודה עם כרוב סבוי, מרק כרוב סבוי, ו כרוב סבוי ולפת (מתכונים דומים).
הוראות
בצלחת רדודה, מערבבים 3 כפות שמן עם זנגביל, שום ואבקת חמישה תבלינים.
מוסיפים את הסלמון ואת המעיל עם המרינדה. מכסים ומקררים לפחות 1 שעה או עד 4 שעות.
בינתיים, להמס את החמאה בסיר גדול.
מוסיפים את הבייקון ומבשלים על חום נמוך בינוני עד הבייקון הוא השחמה קלה, על 4 דקות.
יוצקים את כל אבל 2 כפות של השומן מהמחבת.
מוסיפים את המניה ומביאים לרתיחה, ואז מערבבים את הכרוב. מכסים ומבשלים על אש נמוכה, ערבוב כמה פעמים, עד הכרוב הוא פריך במכרז, על 5 דקות. מתבלים במלח ופלפל לבן, מכסים וחמים.
במחבת גדולה, לחמם את הנותרים 1 כף שמן זית. מתבלים את פילה הסלמון במלח ופלפל. כאשר השמן כמעט מעשן, מוסיפים את הדגים, עור צד למעלה, ומבשלים על חום גבוה בינוני עד השחמה, על 4 דקות. להפחית את החום עד מתון ולהפוך את הפילה. מבשלים עד השחמה בצד השני ובקושי אטום במרכז, על 3 דקות. כפית את הכרוב על 4 צלחות, העליון עם הסלמון ומגישים מיד.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם בחירה מצוינת לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. שרדונה שמורת Ema סנטאן עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 14 דולר לבקבוק.
![שרדונה שמורת סנטה אמה]()
שרדונה שמורת סנטה אמה
סנטה אמה שרדונה Reserva הוא יין בצבע צהוב זהוב בהיר שמגיע מעמק ליידה. זר של פירות טרופיים בשלים עולה, כגון בננות ופרי תשוקה יחד עם נגיעות של דבש ווניל. בפה, זה יין של איזון טוב וחומציות נעימה.אידיאלי ללכת עם דגים שמנים ורטבים, פירות ים וסרטן בגריל. גם אידיאלי עבור בשר לבן וגבינות בוגרות.