קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות61
מגזין

סלמון חמישה תבלינים ריחני עם כרוב סבוי

סלמון חמישה תבלינים ריחני עם כרוב סבוי
סלמון חמישה תבלינים ריחני עם כרוב סבוי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה עד 42 גרם חלבון 39 גרם של שומן, וסך הכל 570 קלוריות. המתכון הזה מכסה %42 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן קטוגני דיאט. אם יש לכם פילה סלמון, בייקון, ציר עוף, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החמאה ללא מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד חלב שקדים כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו סלמון מאודה עם כרוב סבוי, מרק כרוב סבוי, ו כרוב סבוי ולפת (מתכונים דומים).

הוראות

1
בצלחת רדודה, מערבבים 3 כפות שמן עם זנגביל, שום ואבקת חמישה תבלינים.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®שום גויה®
1 כוס מירין, או סאקה מתוק1 כוס מירין, או סאקה מתוק
דַק-דַק-
2
מוסיפים את הסלמון ואת המעיל עם המרינדה. מכסים ומקררים לפחות 1 שעה או עד 4 שעות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
3
בינתיים, להמס את החמאה בסיר גדול.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
4
מוסיפים את הבייקון ומבשלים על חום נמוך בינוני עד הבייקון הוא השחמה קלה, על 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
5
יוצקים את כל אבל 2 כפות של השומן מהמחבת.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
מוסיפים את המניה ומביאים לרתיחה, ואז מערבבים את הכרוב. מכסים ומבשלים על אש נמוכה, ערבוב כמה פעמים, עד הכרוב הוא פריך במכרז, על 5 דקות. מתבלים במלח ופלפל לבן, מכסים וחמים.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
7
במחבת גדולה, לחמם את הנותרים 1 כף שמן זית. מתבלים את פילה הסלמון במלח ופלפל. כאשר השמן כמעט מעשן, מוסיפים את הדגים, עור צד למעלה, ומבשלים על חום גבוה בינוני עד השחמה, על 4 דקות. להפחית את החום עד מתון ולהפוך את הפילה. מבשלים עד השחמה בצד השני ובקושי אטום במרכז, על 3 דקות. כפית את הכרוב על 4 צלחות, העליון עם הסלמון ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם בחירה מצוינת לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. שרדונה שמורת Ema סנטאן עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 14 דולר לבקבוק.
שרדונה שמורת סנטה אמה
שרדונה שמורת סנטה אמה
סנטה אמה שרדונה Reserva הוא יין בצבע צהוב זהוב בהיר שמגיע מעמק ליידה. זר של פירות טרופיים בשלים עולה, כגון בננות ופרי תשוקה יחד עם נגיעות של דבש ווניל. בפה, זה יין של איזון טוב וחומציות נעימה.אידיאלי ללכת עם דגים שמנים ורטבים, פירות ים וסרטן בגריל. גם אידיאלי עבור בשר לבן וגבינות בוגרות.