סלמון טריאקי
סלמון טריאקי יכול להיות רק יפנית מתכון שאתה מחפש. במנה עיקרית זו יש 411 קלוריות, 36 גרם חלבון ו 25 גרם של שומן למנה. ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, מתכון pescatarian מגישה 4 . אם יש לך מיץ לימון, רוטב סויה, סטייקים סלמון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הסוכר החום אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגות קילו סוכר חום עם זיגוג חמאה חום כקינוח. מתכון זה מ Allrecipes יש 1 אוהדים. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 25 דקות. עם כפית נסו סלמון טריאקי, סלמון טריאקי, ו סלמון טריאקי (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים שמן שומשום, מיץ לימון, רוטב סויה, סוכר חום, שומשום, חרדל טחון, זנגביל, ואבקת שום בסיר קטן על אש נמוכה. להביא לרתיחה, ערבוב עד הסוכר מומס. שים בצד 1/2 כוס מרינדה לצלחת.
יוצקים המרינדה הנותרים לתוך שקית פלסטיק resealable ומניחים סלמון לתוך המרינדה. לסחוט אוויר מתוך התיק, לאטום, ולשרות את סטייקים סלמון לפחות 1 שעה (2 שעות לטעם טוב יותר).
ניקוז ולהשליך המרינדה בשימוש.
הגדר מתלה תנור כ 4 אינץ ' ממקור החום ולחמם מראש את המטגן של התנור.
מניחים סטייקים סלמון לתוך מחבת צלייה צלייה במשך 5 דקות.
מברשת סטייקים עם מרינדה שמורות, לפנות, ו לצלות עד דגים הוא אטום פתיתים בקלות, על 5 דקות יותר.