סלמון כוכב הערב ברוטב של ויסקי ושיטאקה
סלמון כוכב הערב ברוטב של ויסקי ושיטאקי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתאים ל-4 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 38 גרם חלבון 48 גרם של שומן, וסך הכל 728 קלוריות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב primal אם יש לכם פטריות שיטאקי, מלח ופלפל, סלמון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו סלמון עם מצנפת סקוטית-רוטב תבלין וטוסט בצל, סלמון עם שיטאקי ורוטב יין אדום, ו סלמון עם שיטאקי ורוטב יין אדום (מתכונים דומים).
הוראות
ב-3 T של החמאה מעל חום בינוני-גבוה עד שהם משחררים את הנוזל שלהם, הוא מתאדה, והם זהובים ומעט פריך. מערבבים את השמנת, הוויסקי, הפטרוזיליה, וקצת מלח ופלפל ומבשלים בעדינות כדי להפחית בזמן שאתה מכין את הסלמון.
הסר כל עצמות סיכה מהסלמון. לשפשף כוסברה, מלח ופלפל בעדינות לתוך הסלמון. ממיסים את שאר החמאה.
הסר מהחום והוסף את הדבש ומיץ לימון לחמאה.
מברשת תערובת זו על הסלמון.
מניחים את הסלמון על מחבת מרופדת בנייר כסף, צד העור למטה, ומטגנים רק עד הסוף, מבלי להתהפך, על 6-8 דקות.
מגישים את זה עם צלחת בצד פשוטה מאוד, אפונה הצמד סוכר הם נחמדים, כדי לתת את הסלמון לקחת מרכז הבמה. ותצטרך לחם טוב כדי לנקות את הרוטב, כי אנשים לא ירצו להשאיר טיפה על הצלחות שלהם.