המתכון Cilantro סלמון עם עגבניות מעושנות-Habanero Lasganne מוכן בסביבות 2 שעות והוא בהחלט סופר pescatarian ומתאים לאוהבי מזון ים תיכוני. מנה זו מכילה סביב 21 גרם חלבון 29 גרם של שומן, וסך הכל 484 קלוריות. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. זה עובד היטב כמנה עיקרית. אם יש לך שמן זית, שיני שום, לא להרתיח אטריות לזניה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. נסו מרק עגבניות-סלמון מעושן, סלמון בגריל עם סלסה עגבניות מעושנת, ו סלמון בגריל עם סלסה עגבניות מעושנת (מתכונים דומים).
סלמון עובד ממש טוב עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. שרדונה a עד Z עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.