סלמון ליים עם רוטב סויה
אם יש לך בערך 35 דקות לבלות במטבח, סלמון ליים עם רוטב סויה עשוי להיות מתכון מדהים ללא גלוטן ופסקטרי שכדאי לנסות. מנה אחת מכילה 427 קלוריות, 36 גרם חלבון ו-22 גרם שומן. תמורת $4.58 למנה, מתכון זה מכסה 30% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים. מתכון זה אהוב על 1 אוכלי אוכל וטבחים. המתכון הזה מטעם Taste of Home דורש פילה סלמון, מיץ ליים, מים ופלפל. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית הזו. עם ציון ספונקולרי של 65%, המנה הזו טובה. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם כנפי עוף ליים, משמש ורוטב סויה, ספרינג רולס טונה עם רוטב ליים/סויה וכריות סרטנים עם רוטב סויה חריף ליים.
הוראות
מניחים סלמון ב-8 אינץ' לא משומן. תבנית אפייה מרובעת. בקערה קטנה, מערבבים את מיץ הליים, הסוכר החום, החמאה, תחליף רוטב הסויה, הפטרוזיליה, אבקת השום והפלפל; יוצקים על פילטים. למעלה עם פרוסות ליים.
אופים, ללא כיסוי, ב-350 מעלות למשך 20-23 דקות או עד שהדג מתקלף בקלות בעזרת מזלג.
מוציאים את הסלמון ושומרים חם.
יוצקים מיצי מחבת לסיר קטן; להביא לרתיחה. בקערה קטנה, מערבבים עמילן תירס ומים עד לקבלת תערובת חלקה; מערבבים למחבת. מחזירים לרתיחה; מבשלים ומערבבים במשך 2 דקות או עד שמסמיך.
יין מומלץ: פינו נואר, שרדונה, סוביניון בלאן
פינו נואר, שרדונה וסוביניון בלאן הם אפשרויות נהדרות עבור סלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, כדאי לשקול את התיבול והרטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר למנות שמנתות וחמאתיות, בעוד שסוביניון בלאן יכול להשלים מנות עשבי תיבול או הדרים. אדום בעל גוף בהיר ודל טאנין כמו הפינו נואר משתלב נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. אתה יכול לנסות את NV Solera Cream Shery. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-17 דולר לבקבוק.
![NV Solera Cream Shery]()
NV Solera Cream Shery
ל-Solera Cream Shery יש גוון ענבר מבריק ונחושת עמוק. עם ניחוחות חמאה ופקאן, ניחוחות האגוזים המלוחים המתוקים והתבלינים החומים נושאים מבטא קרמלי מורכב. כניסה מתוקה מובילה לחך מעוגל, שופע, בעל גוף בינוני עם סיומת ארוכה ומלאת טעם.