קושירגיל
מוכן ב25 דק.
מנות2
ציון בריאות81
מגזין

סלמון מבושל עם רוטב הולנדז

סלמון מבושל עם רוטב הולנדז
סלמון עלומה עם רוטב הולנדז דורש על 25 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, במנה זו יש: 3632 קלוריות, 118 גרם חלבון ו 351g של שומן למנה. גשו לסופר וקנו שמן זית, פילה סלמון, שמן זית ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. . זה עובד היטב כמנה עיקרית. נסו אספרגוס עם ביצה עלומה ברוטב הולנדז, אספרגוס עם ביצים עלומות ורוטב הולנדז, ו פרושוטו עטוף אספרגוס עם ביצה עלומה ורוטב הולנדז (מתכונים דומים).

הוראות

1
מצא מחבת צדדית גדולה מספיק כדי להכיל את שני פילה סלמון זה לצד זה, ללא חדר עודף מדי; מחבת קטנה או סיר בגודל בינוני צריך לעשות.
מרכיבים שתצטרך
פילה סלמוןפילה סלמון
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
יוצקים מיץ לימון ושמן זית למחבת, יחד עם מספיק מים כדי להביא את מפלס המים עד 3/4 אינץ'. מתבלים את המים לפי הטעם במלח ופלפל, ואז מוסיפים את הסלמון.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס עגבניות מיובשות מצנצנת1 כוס עגבניות מיובשות מצנצנת
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
1 עיגול עוגת קרטון (6 אינץ')1 עיגול עוגת קרטון (6 אינץ')
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
יוצקים מספיק מים רק כדי לכסות את הסלמון.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
1 עיגול עוגת קרטון (6 אינץ')1 עיגול עוגת קרטון (6 אינץ')
4
מניחים את הסלמון מעל חום בינוני-גבוה, וחום עד המים חמים ומהביל, אבל לא רותח (165 מעלות F (75 מעלות C)); להפחית את החום במידת הצורך כדי לשמור על המים בטמפרטורה הנכונה. Poach עד הסלמון הופך אטום, והוא מוצק למגע; או לטמפרטורה פנימית של 140 מעלות F (60 מעלות C). המשך להכין את רוטב הולנדז בעוד הסלמון הוא ציד בלתי חוקי.
מרכיבים שתצטרך
רוטב הולנדזרוטב הולנדז
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
1 עיגול עוגת קרטון (6 אינץ')1 עיגול עוגת קרטון (6 אינץ')
5
יוצקים כמה סנטימטרים של מים לסיר, ולהביא לרתיחה מעל חום גבוה, ואז להפוך את החום בינוני גבוה ולשמור על מים ברתיחה עדינה.
מרכיבים שתצטרך
1 עיגול עוגת קרטון (6 אינץ')1 עיגול עוגת קרטון (6 אינץ')
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
6
מניחים את החלמונים בקערת מתכת, ומקציפים במים חמים.
מרכיבים שתצטרך
זנים של פטריותזנים של פטריות
1 עיגול עוגת קרטון (6 אינץ')1 עיגול עוגת קרטון (6 אינץ')
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
לסובב חבלי ליקריץלסובב חבלי ליקריץ
7
מניחים את הקערה מעל, אבל לא נוגע, המים הרותחים.
מרכיבים שתצטרך
1 עיגול עוגת קרטון (6 אינץ')1 עיגול עוגת קרטון (6 אינץ')
ציוד שתשתמש בו
לסובב חבלי ליקריץלסובב חבלי ליקריץ
8
לטאטא כל הזמן עד החלמונים להתעבות, להפוך אור, צהוב אטום, להכפיל נפח. ייתכן שיהיה עליך להסיר את הקערה מן המים הרותחים מעת לעת כדי למנוע ערבול החלמונים.
מרכיבים שתצטרך
1 עיגול עוגת קרטון (6 אינץ')1 עיגול עוגת קרטון (6 אינץ')
זנים של פטריותזנים של פטריות
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
לסובב חבלי ליקריץלסובב חבלי ליקריץ
9
כאשר החלמונים התעבו והגדילו בנפח, להתחיל לטאטא בחמאה, קובייה בכל פעם עד שהוא נמס ומשלב לתוך רוטב hollandaise. המתן לכל קובייה להמיס ולשלב לפני הוספת הבא. לאחר כל החמאה שולבה, להסיר מן החום, לטאטא את מיץ לימון, ואת העונה כדי לטעום עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
רוטב הולנדזרוטב הולנדז
1 כוס עגבניות מיובשות מצנצנת1 כוס עגבניות מיובשות מצנצנת
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
1-1/2 כוסות עוגיות1-1/2 כוסות עוגיות
זנים של פטריותזנים של פטריות
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
10
כדי לשרת, לנקז את הסלמון עלומה ולמקם כל חתיכה על צלחת ארוחת ערב. מצקת בנדיבות עם רוטב הולנדז חם, ומפזרים עירית.
מרכיבים שתצטרך
רוטב הולנדזרוטב הולנדז
פרוסים לחתיכות של 1/2 אינץ', שוטפים ושומרים עלים יפים, לקישוטפרוסים לחתיכות של 1/2 אינץ', שוטפים ושומרים עלים יפים, לקישוט
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
ציוד שתשתמש בו
מצקתמצקת

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

סלמון עובד ממש טוב עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. יקב טיילר סנטה ברברה שרדונה מחוז עם 4.1 מתוך 5 דירוג כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 30 דולר לבקבוק.
יקב טיילר סנטה ברברה קאונטי שרדונה
יקב טיילר סנטה ברברה קאונטי שרדונה
2015 הביא את הבציר המוקדם של העשור עד כה. לאחר הבציר הגדול של 2013 ו-2014 והבצורת המתמשכת, הגפנים יוצרות חלק קטן מהפרי מהשנתיים הקודמות. הם היו למטה כ 30% בסך הכל אבל התוצאה הייתה איכות יוצאת דופן יינות עמוקים, חזקים עם חומציות רבה. פרי הדר, אניס, תמיסת מלח ואנרגטי.