סלמון מזוגג אדר עם סלט חיטה חמה ברי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל סלמון מזוגג מייפל עם סלט ברי חיטה חמה. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון חלב חינם pescatarian יש 906 קלוריות, 80 גרם חלבון ו 30 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %50 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. אם יש לך חמוציות, סלרי, חרדל דיז'ון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הפקאן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת בורבון עם פקאן: דרום קלאסי כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו סלט סלמון מזוגג מייפל עם ויניגרט דבש חם, סלט פירות יער חורף חם, ו סלט פירות יער ופטריות חם (מתכונים דומים).
הוראות
להביא 4 כוסות מים לרתיחה; להוסיף פירות יער חיטה. להפחית את החום ואת לבשל, חשוף, במשך 1 שעה או עד מכרז ואת רוב הנוזל נספג.
מבשלים גזר וסלרי ב 1 כפית שמן במחבת גדולה על חום מתון במשך 3 דקות או עד רך.
מוסיפים גרגרי חיטה אוכמניות, ומבשלים, ערבוב, במשך 5 דקות או עד חם.
להעביר קערה, ומערבבים הבא 4 מרכיבים (דרך פלפל). כסה וחמם.
מברשת תבנית אפייה עם 1 כפית שמן זית; לארגן סלמון, צד העור למטה.
מערבבים סירופ מייפל וחרדל; מורחים על גבי סלמון. צלי באמצע התנור במשך 7 דקות. הפעל מטאטאים; סלמון צלוי במשך 34 דקות או עד הזהב על גבי.
להעביר סלמון קרש חיתוך, לחתוך חצי ממנו לתוך 4 (6-אונקיה) חתיכות; להזמין את השאר.
שמור 1 1/2 כוסות תערובת חיטה ברי. מערבבים mche לתוך סלט ברי החיטה הנותרים.
מגישים כל חתיכת סלמון על גבי סלט.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם בחירה מצוינת לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. אתה יכול לנסות Foley Estate יקב Sta. ריטה הילס שרדונה. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 27 דולר לבקבוק.
![יקב פולי סטיישן. ריטה הילס שרדונה]()
יקב פולי סטיישן. ריטה הילס שרדונה
כרמי ראנצ ' ו סנטה רוזה (Rancho Santa Rosa Vineyard) תוכננו במקור כמיקרו-יקבים בודדים המתוכננים ל-59 בלוקים ייחודיים המבוססים על אדמה, חשיפה, גובה, ציון, rootstock ושיבוט. רנצ ' ו סנטה רוזה מייצרת יינות עשירים ומשיי להפליא.