סלמון מזוגג אפרסק
ניתן להכין את המתכון סלמון מזוגג אפרסק תוך כ-25 דקות. מתכון ואינו מכיל גלוטן, ופסקטרי מגיש 8 ומחירו 3.16 דולר למנה. חלק אחד של המנה הזו מכיל כ-23 גרם חלבון, 30 גרם שומן ובסך הכל 488 קלוריות. המתכון הזה מטעם Taste of Home דורש חמאה, שן שום, אפרסקים ושימור אפרסקים. אדם אחד מצא את המתכון הזה טעים ומשביע. זה עובד היטב כמנה עיקרית יקרה למדי. בכל מקרה, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 43%. הציון הזה מוצק. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו סלמון מזוגג עם פטל, סלמון טריאקי עם סלסת אפרסק ומתנה, וסלמון מזוגג מתוק ומתובל עם אפרסק ופלפל.
הוראות
בקערה המתאימה למיקרוגל מערבבים את החמאה והשימורים. מכסים ומכניסים למיקרוגל בחום גבוה למשך 45-60 שניות. מערבבים פנימה את מיץ הליים, השום והחרדל עד לקבלת תערובת אחידה. מגניב. מניחים בצד כוס אחת לטיסה והגשה.
מניחים פילה סלמון בשקית ניילון גדולה הניתנת לסגירה חוזרת; להוסיף את שאר תערובת האפרסקים. אוטמים את השקית והופכים למעיל. להשרות 20 דקות.
מסננים וזורקים את המרינדה. בעזרת מלקחיים עם ידיות ארוכות, מרטיבים מגבת נייר בשמן בישול ומצפים קלות את מתלה הגריל.
מניחים את הסלמון עם העור כלפי מטה על רשת הגריל.
צולים, מכוסה, על אש בינונית במשך 5 דקות. כף מחצית מתערובת האפרסקים השמורה על הסלמון. צולים 10-15 דקות יותר או עד שהדג מתקלף בקלות בעזרת מזלג, תוך כדי ביסורים תכופים.
מגישים עם אפרסקים פרוסים ושארית תערובת האפרסקים.
יין מומלץ: פינו נואר, שרדונה, סוביניון בלאן
פינו נואר, שרדונה וסוביניון בלאן הם אפשרויות נהדרות עבור סלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, כדאי לשקול את התיבול והרטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר למנות שמנתות וחמאתיות, בעוד שסוביניון בלאן יכול להשלים מנות עשבי תיבול או הדרים. אדום בעל גוף בהיר ודל טאנין כמו הפינו נואר משתלב נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. ריזלינג של יקב אלף האיים עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 13 דולר לבקבוק.
![יקב אלף האיים ריזלינג]()
יקב אלף האיים ריזלינג
האקלים הקריר הזה, בסגנון מתוק ריזלינג מציג ארומה פירותית עם טעמים של משמש ואפרסק, ואחריו מגע של הדרים. יש לו תחושת פה מאוזנת היטב וסיומת מתוקה.