סלמון מזוגג בלסמי
אם יש לכם אפונה הצמד סוכר, חרדל דיז'ון, edamame, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב סירופ מייפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,וניל שקדים פודינג ארוחת בוקר Chia כקינוח. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. נסו סלמון מזוגג בלסמי, סלמון מזוגג בלסמי, ו סלמון מזוגג בלסמי (מתכונים דומים).
הוראות
עבור זיגוג: בסיר קטן, להביא את החומץ, סירופ מייפל, חרדל ושום לרתיחה מעל חום בינוני. להפחית את החום לרתיחה ולבשל עד עבה, על 12 דקות. להפריש להתקרר במשך 5 דקות.
עבור הסלמון: למקם מתלה במרכז התנור ולחמם מראש את התנור ל 400 מעלות F. קו גיליון אפייה קטן עם נייר קלף. מסדרים את הסלמון על תבנית האפייה.
טפטוף שני הצדדים של הסלמון עם שמן זית ועונה עם 1 כפית מלח ו 1/2 כפית פלפל. צלי עד הסלמון מבושל דרך פתיתים בקלות עם מזלג, 8 עד 10 דקות. להפריש להתקרר במשך 10 דקות.
עבור הירקות: במחבת בינונית, מחממים את שמן הזית על חום בינוני גבוה.
מוסיפים את שאלוט, 1 כפית מלח ו 1/4 כפית פלפל, ומבשלים עד שאלוט הם התרככו, על 3 דקות.
מוסיפים את השום ומבשלים עד ארומטי, על 30 שניות.
מוסיפים את edamame ואת אפונה הצמד ומבשלים עד התחמם, על 3 דקות. מתבלים במלח ופלפל.
מחלקים את תערובת הירקות בין 4 צלחות הגשה. למעלה עם חתיכת סלמון טפטוף עם זיגוג.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
סלמון עובד ממש טוב עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא יין בדיעבד שרדונה. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 26 דולר.
![יינות בדיעבד שרדונה]()
יינות בדיעבד שרדונה
השרדונה שלנו מ-2018 מקורו בכרמים בקרנרוס ובאוק נול. מותסס נירוסטה, ולאחר מכן בגיל שלושה חודשים על lees אלון צרפתי ניטראלי, היין מראה חומציות רבה, משקל ותחושה הפה. זה 100% שרדונה מראה חומציות שמורות בדרך כלל עבור יינות אל חלד בלבד. זה שרדונה מאוזן להפליא.