סלמון מזוגג בלסמי
אם יש לך בערך 35 דקות לבלות במטבח, סלמון מזוגג בלסמי עשוי להיות מתכון אדיר ללא גלוטן, ללא חלב, פליאוליטי ומתכון ראשוני לנסות. מתאים ל-6 ומחירו 2 מנות.85 דולר למנה. בבמנה עיקרית זו יש 200 קלוריות , 23 גרם חלבון ו -8 גרם שומן למנה. גשו לסופר וקנו חומץ בלסמי, מלח, אורגנו ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. למתכון הזה מ-Taste of Home יש 1 מעריצים. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון די טוב של 78% . מתכונים דומים: סלמון מזוגג בלסמי , סלמון מזוגג בלסמי וסלמון מזוגג בלסמי .
הוראות
מחממים תנור ל-425 מעלות. קו 15x10x1-in. תבנית אפייה עם נייר כסף; מצפים נייר כסף בתרסיס בישול. לְהַפְרִישׁ.
בסיר קטן מטגנים את השום בשמן עד לריכוך. מערבבים חומץ, חרדל, יין, דבש, מלח ופלפל. להביא לרתיחה. להפחית את החום; מבשלים, ללא מכסה, 3-5 דקות או עד שמסמיך מעט. מניחים בצד 2 כפות לביסה.
מניחים פילטים על תבנית מוכנה.
מברישים ברוטב ומפזרים אורגנו.
אופים, ללא כיסוי, 15-18 דקות או עד שהסלמון מתקלף בקלות בעזרת מזלג.
מברישים ברוטב שמור לפני ההגשה.
יין מומלץ: פינו נואר, שרדונה, סוביניון בלאן
סלמון עובד ממש טוב עם פינו נואר, שרדונה וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, כדאי לשקול את התיבול והרטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר למנות שמנתות וחמאתיות, בעוד שסוביניון בלאן יכול להשלים מנות עשבי תיבול או הדרים. אדום בעל גוף בהיר ודל טאנין כמו הפינו נואר משתלב נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. Argyle Reserve Pinot Noir עם דירוג של 4.3 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 30 דולר לבקבוק.
![ארגייל רזרב פינו נואר]()
ארגייל רזרב פינו נואר
עמק ווילמט ידוע בעיקר בזכות הפינו נואר העשיר שלהם וזה אחד הגדולים והעשירים אי פעם מארגייל! קח את הצבע והריח של ורד גיני, הוסיפו ניחוחות פירות של דובדבן שחור ופרי מריון עם ניחוחות תבלינים של אדמה הפכה וקקאו כהה ואתם רק מתחילים להתקרב למורכבות של היין הזה. "בשל ונדיב, עם גוונים ייחודיים של סגול ועלי כותרת ורד לטעמי הדובדבן והתבלינים, משתהה במרקם משובח. צריך זמן להתמקם. עשרים אחוז מהיין יבוקבק תחת מכסה הברגה. היין שבוקבק מתחת למכסה הברגה קיבל ציון 92 נקודות. הטוב ביותר מ-2007 עד 2012."-Wine Spectator