סלמון מזוגג וסאבי צרוב עם אורז" אסור"
סלמון מזוגג וסאבי צרוב עם אורז "אסור" נטול גלוטן,, ללא חלב וצמחוני ומספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה עד 4 גר' של חלבון, 6 גרם של שומן, וסך הכל 307 קלוריות. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך עצמות, שקיות תה יסמין, שמן שומשום אסייתי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו טונה צרובה בחמאת ווסאבי, טאקו סלמון מושחר עם ממרח אבוקדו אורז ומנגו אסור, ו מחבת צרובה סלמון עם רוטב ווסאבי דבש (מתכונים דומים).
הוראות
יוצקים שמן שומשום לתוך מחבת 10-12 אינץ ' ovenproof מעל חום בינוני. כאשר חם, מוסיפים מנגו ומערבבים לעתים קרובות רק עד מחומם דרך, 1 1/2 עד 2 דקות.
לגרד לתוך בלנדר ולהוסיף חומץ; מערבולת עד חלקה מאוד, ואז מערבולת מספיק יין לבן או מים כדי לתת תערובת דקה מאוד, עקביות pourable (כ 1/4 כוס).
יוצקים רוטב לתוך קנקן קטן, מיקרוגל בטוח. נקה את המחבת.
במחבת 3-4 ליטר, לשלב 2 כוסות מים ושקיות התה; להביא לרתיחה על חום גבוה.
הסר שקיות תה ולהוסיף אורז 1/2 כפית מלח; מערבבים, לכסות, ולהביא לרתיחה. להפחית חום ומבשלים, מכוסה, עד אורז רך לנשוך, 45 עד 55 דקות (כ 20 דקות עבור אורז יסמין).
בינתיים, בקערה קטנה, לערבב 2 1/2 כפות מים, אבקת ווסאבי, ודבש עד מעורבב. סלמון יבש ושטוף.
יוצקים שמן זית לתוך המחבת 10-12 אינץ ' ovenproof מעל חום בינוני גבוה. כאשר חם, להניח חתיכות סלמון במחבת, צד עור למטה; לבשל, פונה פעם אחת עם מרית רחבה, עד השחמה קלה משני הצדדים, 3 עד 4 דקות בסך הכל.
הסר מחבת מחום ומברשת ווסאבי-תערובת דבש מעל צמרות חתיכות סלמון, באמצעות כל זה.
מעבירים מחבת עם סלמון לתנור רגיל או הסעה 350.
אופים רק עד שהדגים אטומים אך עדיין לחים למראה במרכז החלק העבה ביותר( לחתוך לבדיקה), 7 עד 10 דקות.
מחממים רוטב מנגו בתנור מיקרוגל בעוצמה מלאה( 100%), ערבוב מדי פעם, על 2 דקות בסך הכל.
להעביר חתיכת סלמון לכל אחד מארבעה צלחות מחוממות; אורז כפית באופן שווה לצד (או סלמון להגדיר על אורז).
טפטוף מנגו טהור סביב סלמון ואורז.
מקשטים עם כוסברה קצוצה, אם תרצה, ומוסיפים יותר מלח לפי הטעם.