סלמון מזוגג משמש עם Bokchoy
סלמון מזוגג משמש עם Bokchoy נטול גלוטן,, חלב חינם, ו pescatarian ומספק כ 2 מנות. מנה זו מכילה סביב 7 גר' של חלבון, 29 גרם של שומן, וסך הכל 524 קלוריות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 10 דקות. גשו לסופר וקנו שום, מלח ופלפל, אורז ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו סלמון מזוגג משמש-צ'ילה, קינמון-סלמון מזוגג משמש, ו סלמון מזוגג משמש ודיז'ון (מתכונים דומים).
הוראות
תבשל את האורז. מחממים תנור ל 375 מעלות. בקערה קטנה, לשלב את שימורי משמש, כפית נותרת של רוטב סויה 1 כפית שמן ולהניח בצד.
מחממים על 1 כף השמן בסיר רחב, עמוק, בטוח לתנור ומוסיפים את השום ברגע שהוא רק מתחיל פופ.
מוסיפים את בוק צ ' וי ומערבבים במשך כ 2 דקות.
הסר מהמחבת ולנקות ביסודיות.
מוסיפים עוד כף שמן ומניחים סטייקים סלמון על העור.
בואו חום במשך 1-2 דקות. הפוך, ומברשת את רוטב משמש בצד השחום.
מעבירים לתנור כדי לבשל דרך, על 5 דקות (בהתאם לגודל של הסטייקים).
מגישים לצד bokchoy על אורז מאודה.מחשבון עלות (עבור 2 מנות)2 סטייקים סלמון (על 1 lb, ב $198/12 lbs): $16.501 ראש בוק צ ' וי (ב $2.50 / חבורה של 3 מ פיליפס החווה): $ 0.841 כף שימורים (ב $6 / צנצנת קטנה): $ 0.801 שן שום, רוטב סויה, אורז, מלח, פלפל, להגשה: $1.00 סך הכל: $ 19.14 גורם בריאות
שש נקודות בראוני: צלחת זו בהחלט להרטיב את המשרוקית שלך אם אתה מחפש לאכול בשר, כמו עשיר שלה שומן, עם הרבה טעם. Thats רק את הטבע של סלמון sockeye בר, אבל יחד עם זה מגיע הרבה חלבון ואת הריכוז הגבוה ביותר של חומצות שומן אומגה-3 ככל פירות ים הולך, שבו מזין יקר זה נפוץ. Choy בוק מתון יעזור ברמה את כל הכולסטרול, מדי, עם ויטמין c בשפע שלה, ויטמין a וסידן. במיוחד כאשר אתה מכין את זה עם יותר בוק צ ' וי מאשר דגים, או כל דבר אחר על הצלחת.גורם ירוק
שישה עלי מייפל: אם אתה לא מצפון מערב האוקיינוס השקט, אתה עדיין יכול לקבל סלמון טרי שנתפס. אבל אזור זה הוא הדיג היחיד המתוחזק בר קיימא עבור המינים על פי שעון פירות ים. רוב דגי הסלמון מגדלים כיום, מה שיכול להוביל לכל מיני דגלים אדומים של בריאות ובטיחות מזון (בנוסף לכך שהם לא טעימים באותה מידה). שימו לב למחיר התלול של הסלמון הזה, כי הוא לא. בעוד השום ובוק צ ' וי היו ממצאים בשוק החקלאים המקומי, השאר היו אך ורק (לא מקומי) פריטי מזווה, כמו אורז מיובש.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. יין אחד אתה יכול לנסות הוא שרדונה חנה. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 20 דולר.
![חנה שרדונה]()
חנה שרדונה
עם צבע של דבש מבריק קש זהוב, יין זה מביא ניחוחות של אפרסק בגריל, פאי אגס, עם קרמל,נבל, אננס. על החיך, פרוסת תפוח טרי עם קרום עוגה, קרמל, עוגת אגס, אפרסק בגריל, טוסט ובננה.