סלמון מזוגג פירות הדר
סלמון מזוגג הדר בלסמי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 616 קלוריות, 68 גרם חלבון ו 32 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %39 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם מלח ופלפל, שמן זית, עמילן תירס, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב קורנפלור אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג קורנפלור שוקולד כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 25 דקות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. נסו סלמון מזוגג הדר, סלמון מזוגג הדר, ו סלמון מזוגג הדר (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F.
לשפשף סלמון עם מלח ופלפל.
מניחים סלמון בתבנית אפייה רדודה 2 ליטר.
אופים במשך 15 דקות או עד פתיתי דגים בקלות עם מזלג.
להקציף חומץ בלסמי, קורנפלור, מיץ תפוזים וסוכר חום בסיר בינוני.
מוסיפים מרק עוף וחום לרתיחה. להפחית את החום לרתיחה, ערבוב עד התערובת מתעבה. מסדרים סלמון על מגש הגשה ומגישים עם רוטב.
מגישים מעל אורז לבן חם, אם תרצה.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם בחירה מצוינת לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. שרדונה "טרנטדיו לה סטוריה" עם דירוג של 4.3 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.
![טרנטדיו שרדונה סטוריה]()
טרנטדיו שרדונה סטוריה
שרדונה 2014, חוף סונומה, אופייני למגוון עם ניחוחות של תפוחים, אפרסקים לבנים והדרים. עם זמן רב יותר בניחוחות זכוכית מגוונת של אגוז מוסקט, טוסט קל וניל באים לשחק יחד עם הצעה של אננס ולימונים מאייר בשלים. הפה מרגיש פריך ומאופק עם מינרליות ברורה וטוהר של פירות. עשיר, אלגנטי ומאוזן להפליא.