קושיקשה
מוכן ב1 ש
מנות6
ציון בריאות41
מגזין

סלמון-מיסו Sinigang (מרק חמוץ פיליפיני)

סלמון-מיסו Sinigang (מרק חמוץ פיליפיני)
סלמון-מיסו Sinigang (מרק חמוץ פיליפיני) עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 198 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 8 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם פלפל, סלמון, יין, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. כדי להשתמש ב מיץ הסיד אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת מזון מלאך ליים עם זיגוג לימון ופיסטוקים כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. נסו Sinigang na סלמון sa Kamias (בטן סלמון במרק חמוץ), פיליפיני Sinigang (מרק תמרינדי), ו Sinigang na Baboy (מרק חמוץ צלעות חזיר) (מתכונים דומים).

הוראות

1
Heat the oil in a large saucepan over medium heat until shimmering.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2
Add the onion, garlic, and measured salt and cook, stirring occasionally, until softened, about 5 to 8 minutes.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
מלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית
3
Add the tomatoes and cook, stirring occasionally, until softened, about 3 to 5 minutes.Increase the heat to medium high, add the wine, scrape up any browned bits from the bottom of the pot, and bring to a boil. Reduce the heat to medium low and simmer until the wine is reduced by about half, about 7 minutes.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
4
Add the water, daikon, measured calamansi or lime juice, and fish sauce, stir to combine, and return to a simmer. Reduce the heat to low, cover with a tightfitting lid, and simmer until the daikon starts to soften, about 10 minutes.Ladle about 1/2 cup of the liquid into a small bowl, add the miso, and stir until completely dissolved.
מרכיבים שתצטרך
רוטב דגיםרוטב דגים
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
צנון דייקוןצנון דייקון
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
מיסומיסו
ציוד שתשתמש בו
מצקתמצקת
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
Add the miso mixture back to the pot and stir to combine.Increase the heat to medium, add the salmon and greens, and stir to combine. Simmer until the salmon is just cooked through and the greens have softened, about 3 minutes. Taste and season with additional salt and calamansi or lime juice as needed. Ladle into bowls, season with pepper, and serve with steamed rice.
מרכיבים שתצטרך
אורז מבושלאורז מבושל
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
ירוקירוק
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
מיסומיסו
מלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
מצקתמצקת
גב שומן חזירגב שומן חזיר

מרכיבים

6שרימפס וורידיםפלפל שחור טחון טריפלפל שחור טחון טרי227דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.דייקון צנון, קלופים, חצויים לאורך, וחותכים לרוחב לפרוסות בעובי 1/4 אינץדייקון צנון, קלופים, חצויים לאורך, וחותכים לרוחב לפרוסות בעובי 1/4 אינץ2371 לב מפאלדי טרי אם אפשריין לבן יבשיין לבן יבש23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'רוטב דגיםרוטב דגים31 ליטר חלב מלא, בטמפרטורת החדרשיני שום, טחוןשיני שום, טחון1אוראו ממולאים כפוליםמלח כשר, ועוד לפי הצורךמלח כשר, ועוד לפי הצורך33 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'טרי סחוט calamansi או מיץ ליים (מתוך כ 2 לימונים בינוניים או 2 קלמנסי גדול), ועוד לפי הצורךטרי סחוט calamansi או מיץ ליים (מתוך כ 2 לימונים בינוניים או 2 קלמנסי גדול), ועוד לפי הצורך2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרארוזים, קצוץ גס ירקות חרדל אסיאתי, כגון mizunaארוזים, קצוץ גס ירקות חרדל אסיאתי, כגון mizuna1קטןבצל אדום, קוביות בינוניותבצל אדום, קוביות בינוניות21 ליטר חלב מלא, בטמפרטורת החדרעגבניות רומא, cored וקוביות בינוניותעגבניות רומא, cored וקוביות בינוניות454דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.סלמון, עור ועצמות סיכה הוסרו וחותכים לקוביות 1 אינץסלמון, עור ועצמות סיכה הוסרו וחותכים לקוביות 1 אינץ12 כפיות אבקת שום1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים9461 לב מפאלדי טרי אם אפשרגבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'מיסו לבןמיסו לבן

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

Chardonnay, Pinot Noir, and Sauvignon Blanc are my top picks for Salmon. To decide on white or red, you should consider your seasoning and sauces. Chardonnay is a great friend to buttery, creamy dishes, while sauvignon blanc can complement herb or citrus-centric dishes. A light-bodied, low-tannin red such as the pinot noir goes great with broiled or grilled salmon. You could try Chateau Ste. Michelle Indian Wells Chardonnay Wine. Reviewers quite like it with a 5 out of 5 star rating and a price of about 18 dollars per bottle.
שאטו סטי. מישל אינדיאן וולס יין שרדונה
שאטו סטי. מישל אינדיאן וולס יין שרדונה
"שרדונה בארות ההודית שלנו מספק אופי פירות טרופיים מושך האופייני לאתרים חמים כמו מדרון Wahluke. אני אוהב את טעמי האננס והחמאה הבשלים של שרדונה ומרקם עשיר וקטיפתי. נסה את זה עם צדפות, סקמפי או פסטה עם רטבים עשירים."בוב ברטו