סלמון מיסו עם מלח שומשום
סלמון מיסו עם מלח שומשום יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא יספק כ 2 מנות. המתכון הזה מכסה %36 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 40 גרם חלבון 29 גרם של שומן, וסך הכל 493 קלוריות. לכי לחנות וקחי חומץ יין אורז, אפונה מתוקה, פתיתי מלח ים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הים-מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בראוניז מלח ים פטל כקינוח. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו מלח-עיסה מלפפון עם מיסו ושומשום, סלמון ווסאבי עם רוטב שומשום, ו לחמניות אביב סלמון עם רוטב מיסו שומשום (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להפוך את מלח שומשום, מניחים את השומשום והמלח במכתש ועלי ומעיכה. תניח בצד.חותכים את הסלמון לאצבעות ומניחים בצלחת לא מתכתית.
מערבבים את מיסו וחומץ, מוסיפים לסלמון וזורקים למעיל.
מחממים ווק או מחבת גדולה ללא מקל על חום גבוה עד חם.
מוסיף את השמן וחום עד רק עישון. מבשלים את הסלמון, בקבוצות, במשך 1 דקה, מפנה, עד העור הוא פריך ודגים הוא רק מבושל דרך.
מוסיפים את האפונה, שום וחומץ נוסף לווק ומבשלים, ערבוב, במשך 30 שניות. מסדרים על צלחות, למעלה עם חתיכות סלמון ומפזרים מלח שומשום.
מגישים עם שאלוט מטוגן וג ' ינג ' ר כבוש.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
סלמון בתפריט? נסה זיווג עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. שרדונה Lapis לונה עם 4.7 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 13 דולר לבקבוק.
![לאפיס לונה שרדונה]()
לאפיס לונה שרדונה
גרידה כתומה, אננס בשל, טוסט ווניל על האף. גוף מלא, טרי ותוסס, עם אפרסק לבן שופע וטעמי תפוחים בשלים המובילים לגימור מתובל בחמאה.