קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות2
ציון בריאות51
מגזין

סלמון מיסו עם מלח שומשום

סלמון מיסו עם מלח שומשום
סלמון מיסו עם מלח שומשום יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא יספק כ 2 מנות. המתכון הזה מכסה %36 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 40 גרם חלבון 29 גרם של שומן, וסך הכל 493 קלוריות. לכי לחנות וקחי חומץ יין אורז, אפונה מתוקה, פתיתי מלח ים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הים-מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בראוניז מלח ים פטל כקינוח. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו מלח-עיסה מלפפון עם מיסו ושומשום, סלמון ווסאבי עם רוטב שומשום, ו לחמניות אביב סלמון עם רוטב מיסו שומשום (מתכונים דומים).

הוראות

1
כדי להפוך את מלח שומשום, מניחים את השומשום והמלח במכתש ועלי ומעיכה. תניח בצד.חותכים את הסלמון לאצבעות ומניחים בצלחת לא מתכתית.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
5 אונקיות בצל ירוק קצוץ5 אונקיות בצל ירוק קצוץ
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
מרגמה ועלימרגמה ועלי
2
מערבבים את מיסו וחומץ, מוסיפים לסלמון וזורקים למעיל.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
מיסומיסו
3
מחממים ווק או מחבת גדולה ללא מקל על חום גבוה עד חם.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושלאריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
4
מוסיף את השמן וחום עד רק עישון. מבשלים את הסלמון, בקבוצות, במשך 1 דקה, מפנה, עד העור הוא פריך ודגים הוא רק מבושל דרך.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
5
להסיר ולהניח בצד.
6
מוסיפים את האפונה, שום וחומץ נוסף לווק ומבשלים, ערבוב, במשך 30 שניות. מסדרים על צלחות, למעלה עם חתיכות סלמון ומפזרים מלח שומשום.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
5 אונקיות בצל ירוק קצוץ5 אונקיות בצל ירוק קצוץ
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושלאריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
7
מגישים עם שאלוט מטוגן וג ' ינג ' ר כבוש.
מרכיבים שתצטרך
ג ' ינג ' ר כבושג ' ינג ' ר כבוש
שמנת מתוקה נוספתשמנת מתוקה נוספת
8
מגיש 4.

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

סלמון בתפריט? נסה זיווג עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. שרדונה Lapis לונה עם 4.7 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 13 דולר לבקבוק.
לאפיס לונה שרדונה
לאפיס לונה שרדונה
גרידה כתומה, אננס בשל, טוסט ווניל על האף. גוף מלא, טרי ותוסס, עם אפרסק לבן שופע וטעמי תפוחים בשלים המובילים לגימור מתובל בחמאה.