סלמון מיסו קלוי עם לימון וכוסברה עם יוקונים קלויים רוזמרין
זמן הכנת המתכון כ 38 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 98% וזה מעולה. נסו סלמון בזיגוג מיסו קלוי, סלמון צלוי עם לימון וכוסברה, ו סלמון קלוי ברוזמרין (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 400 מעלות F. מעיל מחבת צלייה גדולה עם ספריי בישול.
עונת סלמון עם מלח ופלפל שחור ומקום במחבת צלייה. בקערה קטנה, להקציף יחד מיץ לימון, יין אורז וממרח מיסו.
תערובת מברשת בכל רחבי סלמון במחבת.
בקערה גדולה, לשלב תפוחי אדמה, שמן, שום, רוזמרין, ומלח ופלפל שחור לפי הטעם. לזרוק לתפוחי אדמה מעיל. מסדרים תפוחי אדמה לצד סלמון (או על תבנית אפייה נפרדת אם אין מספיק מקום).
סלמון צלוי ותפוחי אדמה 20 עד 25 דקות, עד דגים ותפוחי אדמה הם מזלג מכרז.
מגישים 4 של פילה סלמון עם כוסברה מפוזרים על גבי וכל תפוחי האדמה בצד. להזמין סלמון שנותר לסלט.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא שרדונה Antica (Mountain Select). יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 29 דולר.
![שרדונה Antica (Mountain Select)]()
שרדונה Antica (Mountain Select)
שרדונה 2017 תוססת ועשירה בניחוחות מפתים שמובילים לליבה מוצקה של טעמי אגס, תפוח ומשמש המוצלים על ידי אלון מתובל קלות. על החיך, היין מציע שכבה על גבי שכבה של טעמים מתמשכים. היין מדגיש טוהר זני עם אלגנטיות ורעננות על החיך.השרדונה נבחר ממנות בנות 4 עד 31 ממנות נבחרות של תשעה בלוקים של כרם, אשר מוצמדים בגובה של 1,413-1,494 רגל. מבחר השנה מורכב מ-10 שיבוטים של שרדונה - תשעה שיבוטים בורגונדיים ובחירת ויימר המורשת המהוללת—שיחד יוצרים את המורכבות בארומטיקה ופלבורים שאנו מחפשים לשרדונה המובחר בהרים שלנו.