קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות4
ציון בריאות18
מגזין

סלמון מעושן & אפונה פריטטה

סלמון מעושן & אפונה פריטטה
זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף יוצא מן הכלל של 85%. סלמון מעושן-פריטטה אפונה באביב, פריטטה סלמון מעושן, ו פריטטה סלמון מעושן דומים מאוד למתכון זה.

הוראות

1
חותכים בעובי את תפוחי האדמה ומבשלים במחבת של מים מלוחים רותחים עד רק רך, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
לנקז היטב ולהשאיר להתקרר מעט.
3
חותכים את הסלמון לרצועות רחבות. לפצח את הביצים לתוך קערה, להכות עם מזלג עד קצף קל, ואז מערבבים את הסלמון המעושן, שמיר, אפונה והרבה מלח ופלפל. לבסוף, מוסיפים את תפוחי האדמה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
סלמון מעושןסלמון מעושן
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
שמירשמיר
(קיבלר)(קיבלר)
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
4
חום 3 כפות של שמן זית במחבת גדולה לא מקל, בזהירות לשפוך את תערובת הביצה ומבשלים מעל חום נמוך למדי במשך 10-15 דקות, עד שהביצה מתחילה להגדיר רק מתחת לפני השטח.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
(קיבלר)(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
שים צלחת שהיא מעט גדולה יותר מהחלק העליון של המחבת על גבי ולהפוך את הפריטטה על זה. החלק אותו בחזרה לתוך המחבת ומבשל במשך 5 דקות נוספות כדי בראון את החלק התחתון. להחליק על צלחת ולהשאיר להתקרר במשך 5 דקות לפני חיתוך לתוך טריזים. סלט עגבניות וצ ' ייב טעים מאוד טרי עם זה.
מרכיבים שתצטרך
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
פרוסים לחתיכות של 1/2 אינץ', שוטפים ושומרים עלים יפים, לקישוטפרוסים לחתיכות של 1/2 אינץ', שוטפים ושומרים עלים יפים, לקישוט
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

סלמון בתפריט? נסה זיווג עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא שרדונה Coutses Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes. יש לו 4.2 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 30 דולר.
Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardoneon
Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardoneon
שרדונה Les Grandes Coutures הוא משלוש חלקות הגובלות Meursault עם גפנים בגילאי 15 עד 51 שנים. קרקעות הם בעיקר argile (חימר), מביא משקל ומרקם זה Bourgogne Blanc.בציר 2015 מציג ניחוחות של מלון בשל, אגוזי לוז, פודינג לימון, ונוטים להיות רחב יותר ומרקם יותר מאשר יינות מכפרים שכנים. הזדקנות חביות עץ אלון צרפתי קטן משאיל הערות של טוסט ווניל.בורגונדי לבן, עם העושר שלה, מרקם, טעמים קלויים זוגות היטב עם דגים קלים רכיכה והוא יכול לאזן רטבים מבוססי שמנת. שרדונה בגיל אלון מאקלים חם מעניק את עצמו היטב לדגים בגריל, עמילנים, חמאה ואגוזים קלויים.