קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות35
ציון בריאות2
מגזין

סלמון מעושן אירי על קרוסטיני לחם חום עם איולי ביצה מבושל קשה

סלמון מעושן אירי על קרוסטיני לחם חום עם איולי ביצה מבושל קשה
סלמון מעושן אירי על קרוסטיני לחם חום עם איולי ביצה מבושל קשה הוא מתכון ים תיכוני המגיש 35. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון חלב חינם pescatarian יש 163 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 15 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום פטריק הקדוש. אם יש לך דגנים מלאים dijon mustard4 כפות צלפים, ביצים, שמיר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. עם כפית ציון של 23% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: סלמון מעושן על לחם סודה אירי קרוסטיני, לחם חום אירי עם סלמון מעושן, ו ביצים מבושלות עם צנוניות ואנשובי-חמאה קרוסטיני.

הוראות

1
מניחים את הביצים בשכבה אחת במחבת רוטב ישר, ומכסים לחלוטין עם מים. מביאים לרתיחה, ולאחר מכן להסיר מהחום ולכסות בחוזקה עם מכסה, 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
2
מיד לזעזע את הביצים באמבט קרח. כאשר הביצים קרירות מספיק כדי להתמודד, לקלף בעדינות את הקליפות דק קוצצים.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: רוטב A1)(מומלץ: רוטב A1)
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
התזה של ורמוטהתזה של ורמוט
3
מערבבים יחד את המיונז, שמיר, חזרת, חרדל וצלפים עד בשילוב. מקפלים את הביצים, ומתבלים במלח ופלפל. מכסים ומקררים לפחות 30 דקות כדי לאפשר לטעמים להתמזג.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
1 לפת קטנה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'1 לפת קטנה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'
4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
1 כוס צימוקים זהובים, טחונים גס1 כוס צימוקים זהובים, טחונים גס
ענפי שמיר טריים שנקטפוענפי שמיר טריים שנקטפו
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
4
להרכבה: פרוס את הלחם לפרוסות 1/2 אינץ', ולאחר מכן לחתוך כל פרוסה לאורכה ל 3 או 4 חתיכות כדי ליצור 35 עד 40 crostini.
מרכיבים שתצטרך
קרוסטיניקרוסטיני
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
5
מעל כל קרוסטיני עם פרוסת סלמון וגוש של איולי, ומקשטים עם שברי שמיר.
מרכיבים שתצטרך
קרוסטיניקרוסטיני
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
איוליאיולי
ענפי שמיר טריים שנקטפוענפי שמיר טריים שנקטפו

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם בחירה מצוינת לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. היינות בדיעבד שרדונה עם דירוג של 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 26 דולר לבקבוק.
יינות בדיעבד שרדונה
יינות בדיעבד שרדונה
השרדונה שלנו מ-2018 מקורו בכרמים בקרנרוס ובאוק נול. מותסס נירוסטה, ולאחר מכן בגיל שלושה חודשים על lees אלון צרפתי ניטראלי, היין מראה חומציות רבה, משקל ותחושה הפה. זה 100% שרדונה מראה חומציות שמורות בדרך כלל עבור יינות אל חלד בלבד. זה שרדונה מאוזן להפליא.