סלמון מעושן אירי על קרוסטיני לחם חום עם איולי ביצה מבושל קשה
סלמון מעושן אירי על קרוסטיני לחם חום עם איולי ביצה מבושל קשה הוא מתכון ים תיכוני המגיש 35. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון חלב חינם pescatarian יש 163 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 15 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום פטריק הקדוש. אם יש לך דגנים מלאים dijon mustard4 כפות צלפים, ביצים, שמיר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. עם כפית ציון של 23% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: סלמון מעושן על לחם סודה אירי קרוסטיני, לחם חום אירי עם סלמון מעושן, ו ביצים מבושלות עם צנוניות ואנשובי-חמאה קרוסטיני.
הוראות
מניחים את הביצים בשכבה אחת במחבת רוטב ישר, ומכסים לחלוטין עם מים. מביאים לרתיחה, ולאחר מכן להסיר מהחום ולכסות בחוזקה עם מכסה, 15 דקות.
מיד לזעזע את הביצים באמבט קרח. כאשר הביצים קרירות מספיק כדי להתמודד, לקלף בעדינות את הקליפות דק קוצצים.
מערבבים יחד את המיונז, שמיר, חזרת, חרדל וצלפים עד בשילוב. מקפלים את הביצים, ומתבלים במלח ופלפל. מכסים ומקררים לפחות 30 דקות כדי לאפשר לטעמים להתמזג.
להרכבה: פרוס את הלחם לפרוסות 1/2 אינץ', ולאחר מכן לחתוך כל פרוסה לאורכה ל 3 או 4 חתיכות כדי ליצור 35 עד 40 crostini.
מעל כל קרוסטיני עם פרוסת סלמון וגוש של איולי, ומקשטים עם שברי שמיר.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם בחירה מצוינת לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. היינות בדיעבד שרדונה עם דירוג של 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 26 דולר לבקבוק.
![יינות בדיעבד שרדונה]()
יינות בדיעבד שרדונה
השרדונה שלנו מ-2018 מקורו בכרמים בקרנרוס ובאוק נול. מותסס נירוסטה, ולאחר מכן בגיל שלושה חודשים על lees אלון צרפתי ניטראלי, היין מראה חומציות רבה, משקל ותחושה הפה. זה 100% שרדונה מראה חומציות שמורות בדרך כלל עבור יינות אל חלד בלבד. זה שרדונה מאוזן להפליא.