סלמון מעושן ומאפינס שמיר
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ארוחת בוקר, אז תנו הזדמנות ל סלמון מעושן מאפינס שמיר. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 6 גר' של חלבון, 9 גרם של שומן, וסך הכל 110 קלוריות. והוא יספק כ 12 מנות. אם יש לך תערובת גבינה, תערובת מקורית, חלב, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו סלמון מעושן ופיצה שמיר, סלמון מעושן עם חרדל ושמיר, ו סלמון מעושן עם שמיר (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 218°. Spray 12 כוסות מאפין בגודל רגיל עם ספריי בישול.
במחבת 8 אינץ', להמיס חמאה על חום בינוני גבוה. מבשלים בצל בחמאה 3 עד 5 דקות, ערבוב לעתים קרובות, עד מכרז. מוסיפים סלמון.
בקערה גדולה, מערבבים תערובת ביסקוויק, 3/4 כוס הגבינה, שמיר וקליפת לימון. בקערה קטנה, מערבבים חלב, שמן וביצה עם מזלג או להקציף עד מעורבב. הפוך היטב במרכז תערובת ביסקוויק; מערבבים בתערובת ביצה רק עד מרכיבים יבשים הם רטובים. מערבבים בצל וסלמון. מחלקים את הבלילה באופן שווה בין כוסות מאפין, ממלאים כל שני שלישים מלאים.
מפזרים באופן שווה עם הנותרים 1/2 כוס גבינה.
אופים 18 עד 20 דקות או עד הזהב. מגניב 2 עד 3 דקות; להסיר מחבת.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. שרדונה Antica (Mountain Select) עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 29 דולר לבקבוק.
![שרדונה Antica (Mountain Select)]()
שרדונה Antica (Mountain Select)
שרדונה 2017 תוססת ועשירה בניחוחות מפתים שמובילים לליבה מוצקה של טעמי אגס, תפוח ומשמש המוצלים על ידי אלון מתובל קלות. על החיך, היין מציע שכבה על גבי שכבה של טעמים מתמשכים. היין מדגיש טוהר זני עם אלגנטיות ורעננות על החיך.השרדונה נבחר ממנות בנות 4 עד 31 ממנות נבחרות של תשעה בלוקים של כרם, אשר מוצמדים בגובה של 1,413-1,494 רגל. מבחר השנה מורכב מ-10 שיבוטים של שרדונה - תשעה שיבוטים בורגונדיים ובחירת ויימר המורשת המהוללת—שיחד יוצרים את המורכבות בארומטיקה ופלבורים שאנו מחפשים לשרדונה המובחר בהרים שלנו.