סלמון מעושן ומרח צדפות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל סלמון מעושן וצדפות להפיץ. ואינו מכיל גלוטן, מתכון pescatarian מגישה 4 . מנה אחת מכילה עד 19 גרם חלבון 38 גרם של שומן, וסך הכל 435 קלוריות. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. הכנת המנה לוקחת כ 12 דקות. גשו לסופר וקנו סלמון מעושן חם, צדפות, רוטב ווסטרשייר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב גבינת שמנת אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גבינת שמנת טריזים קינוח כקינוח. מתכונים דומים: ממרח סלמון מעושן, ממרח סלמון מעושן, ו ממרח סלמון מעושן.
הוראות
ממיסים חמאה במחבת קטנה על חום בינוני; מוסיפים בצלצלים, ומטגנים 2 עד 4 דקות או עד למכרז.
הוסף פקאנים לאותו מחבת, ומבשלים מעל חום בינוני-נמוך 3 עד 4 דקות או עד השחמה קלה.
מקציפים גבינת שמנת, שאלוט, ריקוטה, והבא 3 מרכיבים במהירות בינונית עם מיקסר חשמלי על 2 דקות או עד חלקה. מוסיפים סלמון וצדפות. תערובת סלמון כפית לתוך קערת הגשה. כיסוי וצינה לפחות 1 שעה.
מפזרים פקאנים לפני ההגשה.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
סלמון בתפריט? נסה זיווג עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. היינות בדיעבד שרדונה עם דירוג של 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 26 דולר לבקבוק.
![יינות בדיעבד שרדונה]()
יינות בדיעבד שרדונה
השרדונה שלנו מ-2018 מקורו בכרמים בקרנרוס ובאוק נול. מותסס נירוסטה, ולאחר מכן בגיל שלושה חודשים על lees אלון צרפתי ניטראלי, היין מראה חומציות רבה, משקל ותחושה הפה. זה 100% שרדונה מראה חומציות שמורות בדרך כלל עבור יינות אל חלד בלבד. זה שרדונה מאוזן להפליא.