סלמון מעושן וסלט ברי חיטה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל סלמון מעושן וסלט ברי חיטה. מנה אחת מכילה עד 15 גרם חלבון 19 גרם של שומן, וסך הכל 391 קלוריות. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. זמן הכנת המתכון כ 9 שעות ו-15 דקות. אם יש לך פלפל טחון, בצל, אגוזי מלך, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב גרגרי החיטה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג ברי חיטה כקינוח. נסו סלמון מעושן-סלט פירות יער עם רוטב קפר-יוגורט, סלמון מזוגג אדר עם סלט חיטה חמה ברי, ו כרוב ניצנים וסלט ברי חיטה עם רוטב פפריקה מעושן (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים גרגרי חיטה בקערה בינונית; מכסים במים עד 2 סנטימטרים מעל גרגרי חיטה. לכסות ולתת לעמוד 8 שעות.
מניחים גרגרי חיטה בסיר. מכסים במים עד 2 סנטימטרים מעל גרגרי חיטה; מביאים לרתיחה. להפחית את החום, ומבשלים, חשוף, 1 שעה או עד מכרז.
שלב גרגרי חיטה, תפוח, הבא 4 מרכיבים (באמצעות סלרי) בקערה גדולה.
מערבבים שמן ומרכיבים שנותרו בקערה קטנה, ערבוב עם מקצף.
רסס רוטב על תערובת חיטה ברי; לזרוק מעיל.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
ניתן לזווג סלמון עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. שרדונה Tenuta di Nozzole Le Bruniche עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 12 דולר לבקבוק.
![Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardone]()
Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardone
Nozzole Le Bruniche הוא ביטוי אלגנטי וייחודי של מגוון שרדונה, עם זר נקי, ריחני של פירות לבנים וטרופיים לקזז על ידי ניואנסים קלים של טוסט. על החיך, זה מראה איזון מעולה של בשלות פירות מודגש על ידי חומציות טרייה ומבנה של גוף בינוני, עם רושם כולל של מורכבות עדינה. אלה חוזרים על עצמם בגימור הנקי והמתמשך, המסתיים בנימה עדינה וטעימה.