סלמון מעושן חם וספגטי שמיר
זה עובד היטב כמנה עיקרית ידידותית לתקציב. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. עם כפית משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו ספגטי עם סלמון מעושן חם, רקטות וצלפים, שמיר מעושן - סלמון חשיש, ו סלמון מעושן עם שמיר.
הוראות
קודם תכין את הסלמון. מקלף את הסלמון לחתיכות בגודל מלא בקערה. להביא מחבת גדולה של מים מלוחים בנדיבות לרתיחה.
תבשל את הפסטה. להאכיל את הספגטי לתוך המחבת, לתת לו מערבבים, ואז לבשל לרתיחה מתגלגלת, ערבוב מדי פעם כדי לשמור על הגדילים נפרדים, עד הפסטה היא רק רך אבל עם ביס. בדוק את זמן הבישול על החבילה, כפי שהוא משתנה. כאשר הפסטה כמעט מוכנה, לזרוק את האפונה.
סיים את המנה: הסר כל גבעולים קשים מן השמיר, ולאחר מכן לקצוץ את העלים די בערך. שמור על 4 כפות של מי הפסטה, ולאחר מכן לנקז את הפסטה ואפונה ולהחזיר אותם למחבת עם המים השמורים. הגדר על חום נמוך מאוד, ואז לזרוק את הסלמון, שמיר, frache קרם, מלח והרבה פלפל שחור טחון טרי. לזרוק הכל יחד בקלילות וחום דרך בקצרה, ואז לשרת.