קושירגיל
מוכן ב30 דק.
מנות4
ציון בריאות45
מגזין

סלמון מעושן חם וספגטי שמיר

סלמון מעושן חם וספגטי שמיר
זה עובד היטב כמנה עיקרית ידידותית לתקציב. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. עם כפית משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו ספגטי עם סלמון מעושן חם, רקטות וצלפים, שמיר מעושן - סלמון חשיש, ו סלמון מעושן עם שמיר.

הוראות

1
קודם תכין את הסלמון. מקלף את הסלמון לחתיכות בגודל מלא בקערה. להביא מחבת גדולה של מים מלוחים בנדיבות לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
תבשל את הפסטה. להאכיל את הספגטי לתוך המחבת, לתת לו מערבבים, ואז לבשל לרתיחה מתגלגלת, ערבוב מדי פעם כדי לשמור על הגדילים נפרדים, עד הפסטה היא רק רך אבל עם ביס. בדוק את זמן הבישול על החבילה, כפי שהוא משתנה. כאשר הפסטה כמעט מוכנה, לזרוק את האפונה.
מרכיבים שתצטרך
עלי נענע טריים, פרוסים דק, לקישוטעלי נענע טריים, פרוסים דק, לקישוט
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
סיים את המנה: הסר כל גבעולים קשים מן השמיר, ולאחר מכן לקצוץ את העלים די בערך. שמור על 4 כפות של מי הפסטה, ולאחר מכן לנקז את הפסטה ואפונה ולהחזיר אותם למחבת עם המים השמורים. הגדר על חום נמוך מאוד, ואז לזרוק את הסלמון, שמיר, frache קרם, מלח והרבה פלפל שחור טחון טרי. לזרוק הכל יחד בקלילות וחום דרך בקצרה, ואז לשרת.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
ענפי שמיר טריים שנקטפוענפי שמיר טריים שנקטפו
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
(או או רגיל)(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף