סלמון מעושן חם, מגש כפול של סלט תפוחי אדמה
המתכון סלמון מעושן חם, פעמיים קרס & מגש סלט תפוחי אדמה יכול להתבצע בערך 1 שעה ו 10 דקות. ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, מתכון pescatarian מגישה 8 . מנה אחת מכילה עד 6 גר' של חלבון, 23 גרם של שומן, וסך הכל 291 קלוריות. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות זולה למדי. 51 אדם התרשמו מתכון זה. אם יש לך סיר חרדל קרס, חומץ סיידר, חרדל מלא, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. וזה מרהיב. מתכונים דומים: מגש סלמון מעושן עם סלט שומר, מגש סלמון מעושן, ו מגש הסלמון המעושן של לולו.
הוראות
כדי להפוך את ההלבשה, לטאטא את כל החומרים יחד בקערה עם כמה תיבול או למקם אותם בצנצנת screwcap ולנער היטב. יכול להיות מורכב עד 2 ימים מראש. מבשלים את תפוחי האדמה בשפע של מים רותחים במשך 10 דקות עד רק במכרז.
לנקז, להתקרר מעט, ואז לחתוך.
בעוד תפוחי האדמה מתבשלים, מקשט את השעועית הירוקה בשפע של מים רותחים במשך 4 דקות עד מבושל אבל עדיין עם מחנק קל, לנקז, לרענן במים קרים כדי לעצור אותם בישול נוסף, ואז לנקז שוב. מבשלים את ביצי השלווים במשך 3 דקות.
ניקוז, במקום מתחת למים קרים, ואז לקלף וחצי. פתית את הסלמון לחתיכות גדולות לתוך קערה ולפרוס את בצל האביב. כל העבודות האלה יכולות להיעשות מראש. ממש לפני ההגשה, חצי, לקלף ולפרוס את האבוקדו.
זהו סלט שכבתי ולא סלט השליך, אז להתחיל על ידי פיזור גרגיר הנחלים ואת עולש על מגש. לפזר חופנים שונים בכל פעם של כל שאר החומרים (אבל לא את קרס חרדל), כך שהם מופצים באופן שווה.
לטפטף מעל שני שלישים של ההלבשה, ולאחר מכן לטפטף מעל מצנפת החרדל.
מגישים עם ההלבשה הנותרת בצד.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא יין בדיעבד שרדונה. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 26 דולר.
![יינות בדיעבד שרדונה]()
יינות בדיעבד שרדונה
השרדונה שלנו מ-2018 מקורו בכרמים בקרנרוס ובאוק נול. מותסס נירוסטה, ולאחר מכן בגיל שלושה חודשים על lees אלון צרפתי ניטראלי, היין מראה חומציות רבה, משקל ותחושה הפה. זה 100% שרדונה מראה חומציות שמורות בדרך כלל עבור יינות אל חלד בלבד. זה שרדונה מאוזן להפליא.