קושימומחה
מוכן ב1 ש, 10 דק.
מנות8
ציון בריאות35
מגזין

סלמון מעושן חם, מגש כפול של סלט תפוחי אדמה

סלמון מעושן חם, מגש כפול של סלט תפוחי אדמה
המתכון סלמון מעושן חם, פעמיים קרס & מגש סלט תפוחי אדמה יכול להתבצע בערך 1 שעה ו 10 דקות. ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, מתכון pescatarian מגישה 8 . מנה אחת מכילה עד 6 גר' של חלבון, 23 גרם של שומן, וסך הכל 291 קלוריות. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות זולה למדי. 51 אדם התרשמו מתכון זה. אם יש לך סיר חרדל קרס, חומץ סיידר, חרדל מלא, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. וזה מרהיב. מתכונים דומים: מגש סלמון מעושן עם סלט שומר, מגש סלמון מעושן, ו מגש הסלמון המעושן של לולו.

הוראות

1
כדי להפוך את ההלבשה, לטאטא את כל החומרים יחד בקערה עם כמה תיבול או למקם אותם בצנצנת screwcap ולנער היטב. יכול להיות מורכב עד 2 ימים מראש. מבשלים את תפוחי האדמה בשפע של מים רותחים במשך 10 דקות עד רק במכרז.
מרכיבים שתצטרך
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
סוכר אדום גססוכר אדום גס
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
לנקז, להתקרר מעט, ואז לחתוך.
3
בעוד תפוחי האדמה מתבשלים, מקשט את השעועית הירוקה בשפע של מים רותחים במשך 4 דקות עד מבושל אבל עדיין עם מחנק קל, לנקז, לרענן במים קרים כדי לעצור אותם בישול נוסף, ואז לנקז שוב. מבשלים את ביצי השלווים במשך 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה קצוצה מוכנה, זמינה במחלקת התוצרת, חצויה בזווית לרוחבהשעועית ירוקה קצוצה מוכנה, זמינה במחלקת התוצרת, חצויה בזווית לרוחבה
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
4
ניקוז, במקום מתחת למים קרים, ואז לקלף וחצי. פתית את הסלמון לחתיכות גדולות לתוך קערה ולפרוס את בצל האביב. כל העבודות האלה יכולות להיעשות מראש. ממש לפני ההגשה, חצי, לקלף ולפרוס את האבוקדו.
מרכיבים שתצטרך
בצל אביבבצל אביב
1/2 כוס קרמה מקסיקנית (אפשר להחליף קרם פרש)1/2 כוס קרמה מקסיקנית (אפשר להחליף קרם פרש)
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
זהו סלט שכבתי ולא סלט השליך, אז להתחיל על ידי פיזור גרגיר הנחלים ואת עולש על מגש. לפזר חופנים שונים בכל פעם של כל שאר החומרים (אבל לא את קרס חרדל), כך שהם מופצים באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
גינת קרסגינת קרס
אנדיבאנדיב
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
6
לטפטף מעל שני שלישים של ההלבשה, ולאחר מכן לטפטף מעל מצנפת החרדל.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
גינת קרסגינת קרס
7
מגישים עם ההלבשה הנותרת בצד.

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא יין בדיעבד שרדונה. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 26 דולר.
יינות בדיעבד שרדונה
יינות בדיעבד שרדונה
השרדונה שלנו מ-2018 מקורו בכרמים בקרנרוס ובאוק נול. מותסס נירוסטה, ולאחר מכן בגיל שלושה חודשים על lees אלון צרפתי ניטראלי, היין מראה חומציות רבה, משקל ותחושה הפה. זה 100% שרדונה מראה חומציות שמורות בדרך כלל עבור יינות אל חלד בלבד. זה שרדונה מאוזן להפליא.