קושימומחה
מוכן ב32 שעות, 25 דק.
מנות10
ציון בריאות23
מגזין

סלמון מעושן חם עם סלט תפוחים, דובדבנים מיובשים, אגוזי לוז וירקות ויניגרט סיידר תפוחים

סלמון מעושן חם עם סלט תפוחים, דובדבנים מיובשים, אגוזי לוז וירקות ויניגרט סיידר תפוחים
סלמון מעושן חם עם סלט תפוחים, דובדבנים מיובשים, אגוזי לוז וירקות ויניגרט סיידר תפוחים נטול גלוטן,, חלב חינם, ו pescatarian מנה עיקרית. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 549 קלוריות, 32 גרם חלבון ו 30 גרם שומן. והוא יספק כ 10 מנות. 2 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. גשו לסופר וקנו דבש, ירקות, חרדל דיז'ון, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 32 שעות ו-25 דקות. נסו פאי תפוחים עם אגוזי לוז ודובדבנים חמוצים יבשים, סלט שורש סלרי עם מנצ'גו, אגוזי לוז ודובדבנים יבשים, ו סלט תפוחים-סאנצ'וק עם פורל מעושן וסיידר ויניגרט (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
בקערה בינונית, מערבבים יחד את המלח, סוכר מגורען, סוכר חום ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורךצבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורך
דיאט קרם סודהדיאט קרם סודה
תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
מורחים אלומיניום רחב במיוחד לסכל קצת יותר מאשר אורך הדגים על משטח העבודה העליון עם שכבה ארוכה באותה מידה של ניילון לעטוף.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
כגון גבינות לטאקוכגון גבינות לטאקו
4
הנח 1 מחצית הסלמון, צד העור למטה, על עטיפת הפלסטיק.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
כגון גבינות לטאקוכגון גבינות לטאקו
5
מפזרים לשפשף על הבשר של הסלמון.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלויבגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
6
מניחים את החצי השני של הסלמון, בשר בצד למטה, על גבי המחצית הראשונה. מקפלים את הפלסטיק כדי לכסות, ולאחר מכן לסגור את הקצוות לסכל יחד crimp בחוזקה סביב הדגים.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
7
מניחים את הדג עטוף על מחבת גיליון העליון עם מחבת גיליון אחר. מכבידים עם לבנה או 2 ומקררים במשך 12 שעות. הפוך את הדג למקרר עוד 12 שעות. קצת מיץ ידלוף החוצה במהלך התהליך כדי לוודא שיש מקום לנגר לאסוף.
מרכיבים שתצטרך
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
8
לפתוח את הדג ולשטוף את תערובת התרופה עם מים קרים. לטף את הסלמון יבש עם מגבות נייר ומניח במקום קריר ויבש (לא המקרר) עד פני השטח של הדג יבש כמו מט, 1 עד 3 שעות בהתאם לחות. מאוורר עשוי לשמש כדי להאיץ את התהליך.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
9
הכן מעשן עם צ ' יפס alderwood. עשן את הסלמון על הצ ' יפס הלוהט, שמירה על הטמפרטורה בתוך המעשן על 200 מעלות F, עד החלק העבה ביותר של הדגים רושם 150 מעלות F, על 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
10
מגישים מיד או מגניב לטמפרטורת החדר, לעטוף בחוזקה להכניס למקרר עד 3 ימים.
מרכיבים שתצטרך
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
11
מניחים את הסלמון על מגש.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
12
טפטוף עם כמה ויניגרט תפוחים שמורות, העליון עם סלט של תפוח, דובדבנים יבשים, אגוזי לוז וירקות.
מרכיבים שתצטרך
דובדבנים יבשיםדובדבנים יבשים
סיידר תפוחיםסיידר תפוחים
ויניגרטויניגרט
אגוזי לוזאגוזי לוז
ירוקירוק
לשימור,לשימור,
13
לשרת.
14
לטאטא יחד את החומץ, דבש, חרדל ומלח ופלפל, לפי הטעם, בקערה גדולה. לאט לאט לטאטא בשמן עד emulsified. שמור כמה לטפטף מעל הדגים.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דקמלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
15
מוסיפים את הירוקים, תפוחים, דובדבנים ואגוזי לוז לוויניגרט שנותר וזורקים לשלב. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
ויניגרטויניגרט
אגוזי לוזאגוזי לוז
1/3 כוס שמן קוקוס או צמחי1/3 כוס שמן קוקוס או צמחי
לשימור,לשימור,
ירוקירוק

מרכיבים

596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקנייר שחור טחון טרי, לפי הטעםנייר שחור טחון טרי, לפי הטעם113אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)ירקות אורגניים לתינוקות, קצוצים בערךירקות אורגניים לתינוקות, קצוצים בערך2(יכול להיות או להרחיק)פלפל שחור כתושפלפל שחור כתוש596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקצ'וריסו מקסיקני (בערך 2 קישורים)צ'וריסו מקסיקני (בערך 2 קישורים)11 קילו קישואים,חרדל דיז'וןחרדל דיז'ון2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקדובדבנים יבשיםדובדבנים יבשים1תפוח גאלה, cored ופרוס דקתפוח גאלה, cored ופרוס דק1תפוח סבתא סמית, cored ופרוס דקתפוח סבתא סמית, cored ופרוס דק2(חוֹרֶף)צבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורךצבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורך2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקלופים, קלויים אגוזי לוז, קצוץקלופים, קלויים אגוזי לוז, קצוץ2(יכול להיות או להרחיק)1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד2(חוֹרֶף)סוכר חום בהירסוכר חום בהיר10ריבס, קצוץ טרי או קפואצ'יפס Alderwood, ספוג במים קרים במשך 4 שעותצ'יפס Alderwood, ספוג במים קרים במשך 4 שעות1קילוגרםסלמון חתוך במרכז, עור על, עצמות סיכה הוסרו, חצויסלמון חתוך במרכז, עור על, עצמות סיכה הוסרו, חצוי10ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח ופלפל שחור טחון טרימלח ופלפל שחור טחון טרי

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

סלמון עובד ממש טוב עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. שרדונה GEN5 עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 9 דולר לבקבוק.
GEN5 שרדונה
GEN5 שרדונה
שרדונה ידידותי מאוד, עם טעמי פירות טרופיים עסיסיים, קמצוץ שמנת וגימור ארוך ובהיר. במשך חמישה דורות המשפחה שלנו חיה ועבדה את אדמתנו בלודי, קליפורניה, תמיד שואפת לעזוב את הארץ במצב טוב יותר עבור הבאדור.