סלמון מעושן-סלט סושי אבוקדו
סלמון מעושן - סלט סושי אבוקדו נטול גלוטן,, חלב חינם, ו pescatarian מנה צדדית. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 308 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 11 גרם שומן. 70 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו ממרח ווסאבי, אורז סושי, סלמון, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכון זה אופייני למטבח היפני. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. נסו סלמון מעושן וסושי אבוקדו, רול סושי אבוקדו סלמון מעושן, ו [] סלמון מעושן, קערת סושי אבוקדו ואורז חום (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר 2 ליטר, מחממים 1 1/4 כוסות מים והאורז לרתיחה. להפחית את החום נמוך; לכסות ומבשלים 10 עד 15 דקות או עד מכרז.
להעביר לקערה גדולה, לזרוק אורז עם מקלות אכילה או 2 מזלגות להתקרר מעט. בהדרגה להוסיף חומץ 1/4 כוס אורז, זורק כל הזמן. מכסים את הקערה במגבת לחה; אורז קריר לטמפרטורת החדר.
בקערה קטנה, לערבב מרכיבים רוטב עם מקציף חוט.
לטבול את הידיים לתוך מים קרים; לחלק את האורז לתוך 4 מנות שוות. טופס כל לתוך פטי בצורת אליפסה על 3/4 אינץ ' עבה.
מניחים כל קציצה על צלחת הגשה.
מפזרים העליון של כל קציצת אורז עם 1 עד 2 כפיות רוטב. מסדרים 4 פרוסות אבוקדו על כל אחד. למעלה כל אחד עם 1/4 של הסלמון פרוס 1 כפית פרוסות ג ' ינג ' ר.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם בחירה מצוינת לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. שרדונה פולי ג ' ונסון Carneros עם 4.6 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 23 דולר לבקבוק.
![פולי ג ' ונסון קרנרוס שרדונה]()
פולי ג ' ונסון קרנרוס שרדונה
ניחוחות מרוכזים ומורכבים ב-2016 שרדונה קרנרוס שלנו. הערות של אפרסק בגריל, אגס, קרואסון בחמאה, ווניל להגדיר את הבמה לשרדונה עשיר, בעל גוף מלא. ניחוחות להרחיב על החיך עם טעמים מעוררי תיאבון של אגס, פריך תפוחים, יערה, קוקוס קלוי, וופל וניל. האיזון והמבנה של יין זה יחד עם חומציותו הבהירה הופכים אותו ליין ראוי לגילו להנאה במשך מספר שנים. תיהנו מהיופי הזה עם עוף צלוי עסיסי וריזוטו פטריות בר.