סלמון מעושן עם צלפים & שאלוט כבוש
סלמון מעושן עם צלפים & שאלוט כבוש לוקח על 20 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה זו מכילה כ 19 גרם חלבון 7 גרם של שומן, וסך הכל 157 קלוריות. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 6 מנות. מתכון זה מ-BBC מזון טוב דורש צלפים, גלגלית זהב סוכר, שאלוט בננה, ועירית. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, וזה טוב. נסו פיצטות בגריל עם סלמון מעושן וצלפים, פיצה סלמון מעושן עם מסקרפונה וצלפים, ו סלמון מעושן וצלפים ברוטב שמפניה לפסטה (מתכונים דומים).
הוראות
מכניסים את החומץ והסוכר לסיר כבד המבוסס ומביאים לרתיחה, ומאפשרים לסוכר להתמוסס.
מוסיפים את שאלוט פרוס לנוזל החם, מערבבים, ואז להטות לצלחת ולכסות עם סרט נצמד. תניח בצד.
מסדרים את הסלמון המעושן במרכז כל צלחת, מוודאים כי הפרוסות חופפות מעט, ומניחים בצד.
שים את סלט frise, עירית, צלפים, קצת חומץ שאלוט וכמה בצלצלים לקערת ערבוב ולזרוק יחד. כפית את התערובת על הסלמון ומגישים עם כמה פיתולים של פלפל שחור, טפטוף של שמן ופלחי לימון בצד.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
סלמון מעושן בתפריט? נסה זיווג עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. אתה יכול לנסות שרדונה a עד Z. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 15 דולר לבקבוק.
![שרדונה א 'עד ת']()
שרדונה א 'עד ת'
שרדונה a To Z 2010 נפתח עם ניחוחות של פרחים לבנים, מנדרינה, ליים, חבושים, אבן רטובה ומינרלים המתפתחים עוד יותר לתוך אגוז מוסקט, דבש, תפוח ירוק עם רמזים של זנגביל. התקפה עמוסה במינרלים היא בהירה, מעוררת תיאבון ואינטנסיבית. אמצע החיך הניואנסי ממשיך עם טעמים שמשקפים ומגבירים את הארומטיקה. הגימור ארוך, נקי, פריך ועסיסי עם טעמים של יערה, הדרים ואבן רטובה. יין זה מדגים שרדונה Steely קלאסי אורגון. 2010 היה בציר יוצא דופן ליינות לבנים באורגון והיין המתוחכם הזה המונע על ידי טרואר אינו יוצא מן הכלל; בהיר, חריף ואינטנסיבי הוא יספק במהלך 5 השנים הבאות.