קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות10
ציון בריאות50
מגזין

סלמון מעושן, שומר וטוסט גבינת עיזים

סלמון מעושן, שומר וטוסט גבינת עיזים
מנה זו מכילה כ 33 גרם חלבון 13 גרם של שומן, וסך הכל 692 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. אם יש לכם רצועות קליפת לימון, פלפל טחון גס, ספריגים טרגון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: טוסט סלמון מעושן וגבינת עיזים, לטרוף גבינת עיזים סלמון מעושן, ו קסדיות סלמון מעושן עם גבינת עיזים.

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 ° F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
מערבבים הראשון 5 מרכיבים בקערה קטנה כדי להתמזג. תניח בצד.
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
3
מברשת שמן על שני הצדדים של הלחם. מסדרים לחם בשכבה אחת על תבנית אפייה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
לחםלחם
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
4
אופים עד הלחם הוא רק פריך, על 5 דקות לכל צד. (תערובת גבינה טוסטים יכול להתבצע 2 ימים קדימה. מכסה תערובת גבינה וצינה. טוסט מגניב; לאחסן אטום בטמפרטורת החדר.)
מרכיבים שתצטרך
גבינהגבינה
לחםלחם
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
5
מורחים תערובת גבינה מעל טוסטים. למעלה עם סלמון, זמירה כדי להתאים.
מרכיבים שתצטרך
גבינהגבינה
סלמוןסלמון
מורחיםמורחים
6
מקשטים עם רצועות קליפת לימון ורידים טרגון. לארגן על מגש ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
קליפת לימוןקליפת לימון
טרגוןטרגון

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

ניתן לזווג סלמון עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. יין אחד אתה יכול לנסות הוא שרדונה שמורת Ema סנטאן. יש לו 4.3 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 14 דולר.
שרדונה שמורת סנטה אמה
שרדונה שמורת סנטה אמה
סנטה אמה שרדונה Reserva הוא יין בצבע צהוב זהוב בהיר שמגיע מעמק ליידה. זר של פירות טרופיים בשלים עולה, כגון בננות ופרי תשוקה יחד עם נגיעות של דבש ווניל. בפה, זה יין של איזון טוב וחומציות נעימה.אידיאלי ללכת עם דגים שמנים ורטבים, פירות ים וסרטן בגריל. גם אידיאלי עבור בשר לבן וגבינות בוגרות.