קושירגיל
מוכן ב25 דק.
מנות6
ציון בריאות33
מגזין

סלמון מצופה בעשב

סלמון מצופה בעשב
סלמון מצופה עשב יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת מתכון המנה העיקרית שלך. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה במנה זו יש: 370 קלוריות, 37 גרם חלבון ו 18 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. אם יש לכם מלח כשר ופלפל סדוק טרי, חמאה, עד 6 פילה סלמון במרכז, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב פירורי הלחם אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחם בננה שוקולד כקינוח. מתכונים דומים: סלמון מצופה בעשב, סלמון מצופת עשב פשוט, ו סלמון מצופה עשב בנייר כסף.

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים התנור ל 400 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
3
מערבבים את הטרגון עם פירורי לחם, מלח ופלפל, לפי הטעם, במעבד מזון, פועם בשמיר האחרון.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
פירורי לחםפירורי לחם
טרגוןטרגון
שמירשמיר
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
4
הסר ומערבבים רק מספיק חמאה מומסת כדי ליצור את עקביות של חול רטוב.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
5
ללטף את הסלמון יבש ומתבלים מכל הצדדים עם מלח ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
סלמוןסלמון
6
חום 1 כף חמאה במחבת גדולה לטגן ולצלוע את הסלמון, צד הבשר למטה, מעל חום בינוני-גבוה, על 2 דקות. אל תתקהלו. הפוך ולמעלה כל פילה עם תערובת עשב / פירור.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
סלמוןסלמון
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
7
שים את המחבת בתנור ואופה עד פתיתי הדגים עם מזלג. בערך 8 עד 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
דגיםדגים
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
מחבתמחבת
8
מעבירים את הדג למגש ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
דגיםדגים

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

סלמון בתפריט? נסה זיווג עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. Chateau Ste. מישל אינדיאן וולס יין שרדונה עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 18 דולר לבקבוק.
שאטו סטי. מישל אינדיאן וולס יין שרדונה
שאטו סטי. מישל אינדיאן וולס יין שרדונה
"שרדונה בארות ההודית שלנו מספק אופי פירות טרופיים מושך האופייני לאתרים חמים כמו מדרון Wahluke. אני אוהב את טעמי האננס והחמאה הבשלים של שרדונה ומרקם עשיר וקטיפתי. נסה את זה עם צדפות, סקמפי או פסטה עם רטבים עשירים."בוב ברטו