סלמון מצופה בעשב
סלמון מצופה עשב יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת מתכון המנה העיקרית שלך. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה במנה זו יש: 370 קלוריות, 37 גרם חלבון ו 18 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. אם יש לכם מלח כשר ופלפל סדוק טרי, חמאה, עד 6 פילה סלמון במרכז, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב פירורי הלחם אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחם בננה שוקולד כקינוח. מתכונים דומים: סלמון מצופה בעשב, סלמון מצופת עשב פשוט, ו סלמון מצופה עשב בנייר כסף.
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים התנור ל 400 מעלות F.
מערבבים את הטרגון עם פירורי לחם, מלח ופלפל, לפי הטעם, במעבד מזון, פועם בשמיר האחרון.
הסר ומערבבים רק מספיק חמאה מומסת כדי ליצור את עקביות של חול רטוב.
ללטף את הסלמון יבש ומתבלים מכל הצדדים עם מלח ופלפל, לפי הטעם.
חום 1 כף חמאה במחבת גדולה לטגן ולצלוע את הסלמון, צד הבשר למטה, מעל חום בינוני-גבוה, על 2 דקות. אל תתקהלו. הפוך ולמעלה כל פילה עם תערובת עשב / פירור.
שים את המחבת בתנור ואופה עד פתיתי הדגים עם מזלג. בערך 8 עד 12 דקות.
מעבירים את הדג למגש ומגישים מיד.