סלמון מצופה בפיסטוק ברוטב שמנת לימון
סלמון מצופה בפיסטוק ברוטב שמנת לימון עשוי להיות מתכון טוב להרחיב את אוסף המנה העיקרית שלך. מנה זו מכילה סביב 27 גרם חלבון 45 גרם של שומן, וסך הכל 545 קלוריות. והוא יספק כ 2 מנות. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 55 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לכם שום, פיסטוקים, פילה סלמוןוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. מתכונים דומים: סלמון מצופה פיסטוק ברוטב שמנת לימון, סלמון מצופה פיסטוק עם לימון קרמי אספרגוס לינגוויני, ו סלמון מצופה שקדים עם כרישה וקרם לימון.
הוראות
בצלחת רדודה, לשלב את הפיסטוקים, מלח ופלפל. לדלות את הסלמון בתערובת פיסטוק, לחיצה בעדינות על המעיל.
במחבת קטנה, לחמם את השמן ושום על חום בינוני.
מוסיפים את הסלמון ומבשלים עד השחמה, על 2 עד 3 דקות. להפחית את החום בינוני; להפוך את הסלמון ומבשלים עד פתיתי סלמון בקלות עם מזלג, על 2 או 3 דקות יותר.
העבר את הפילה לצלחות הגשה.
מגישים עם רוטב שמנת לימון, ומקשטים עם פיסטוקים קצוצים, אם תרצה בכך.
בסיר קטן, להמיס את החמאה על חום בינוני גבוה.
מוסיפים את הקמח, מקציפים לשלב ומבשלים 2 דקות. להפחית את החום בינוני; מערבבים במרק ושמנת ומבשלים עד מעובה, לטאטא לעתים קרובות, כ 3 דקות.
מוסיפים את גרידת הלימון, מיץ לימון, מלח ופלפל, מקציפים לשלב. מבשלים 2 דקות, מקציפים כל הזמן.
יוצקים לתוך צלחת הגשה ומגישים עם הסלמון.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. שרדונה GEN5 עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 9 דולר לבקבוק.
![GEN5 שרדונה]()
GEN5 שרדונה
שרדונה ידידותי מאוד, עם טעמי פירות טרופיים עסיסיים, קמצוץ שמנת וגימור ארוך ובהיר. במשך חמישה דורות המשפחה שלנו חיה ועבדה את אדמתנו בלודי, קליפורניה, תמיד שואפת לעזוב את הארץ במצב טוב יותר עבור הבאדור.