קושיבינוני
מוכן ב35 דק.
מנות4
ציון בריאות55
מגזין

סלמון מצופה בפנקו

סלמון מצופה בפנקו
סלמון מצופה בפנקו הוא חלב חינם ו pescatarian ומספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 36 גרם חלבון 26 גרם של שומן, וסך הכל 411 קלוריות. אם יש לכם טריזי לימון, פטרוזיליה, שמן צמחיוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב טריזי לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בקלאווה מגולגלת כקינוח. 67 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. עם כפית ציון של 97% המנה הזו יוצאת מן הכלל. נסו סלמון מצופה בפנקו, דג'ון וסלמון מצופה בפנקו, ו סלמון חרדל פאנקו מצופה בדבש (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים את התנור ל 425 מעלות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
3
בקערה קטנה, מערבבים יחד את הפנקו, פטרוזיליה, גרידת לימון, 1/2 כפית מלח, ו 1/2 כפית פלפל.
מרכיבים שתצטרך
גרידת לימוןגרידת לימון
פטרוזיליהפטרוזיליה
פלפלפלפל
פאנקו.פאנקו.
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
4
טפטוף עם שמן זית ומערבבים עד הפירורים מצופים באופן שווה. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
5
מניחים את פילה הסלמון, צד העור למטה, על לוח. בנדיבות מברשת את החלק העליון של פילה עם חרדל ולאחר מכן מפזרים בנדיבות עם מלח ופלפל. לחץ על תערובת panko עבה על גבי החרדל על כל פילה סלמון. החרדל יעזור panko לדבוק.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
פילה סלמוןפילה סלמון
חרדלחרדל
פאנקו.פאנקו.
6
מחממים את שמן הירקות על חום בינוני גבוה במחבת ברזל יצוק 12 אינץ ' או במחבת כבדה גדולה, ovenproof. כאשר השמן חם מאוד, מוסיפים את פילה הסלמון, צד העור למטה, ולצרוב במשך 3 עד 4 דקות, מבלי לפנות, כדי לחמם את העור.
מרכיבים שתצטרך
פילה סלמוןפילה סלמון
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
7
להעביר את המחבת לתנור החם במשך 5 עד 7 דקות עד הסלמון הוא כמעט מבושל ואת panko הוא השחמה.
מרכיבים שתצטרך
סלמוןסלמון
פאנקו.פאנקו.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
מחבתמחבת
8
הסר מהתנור, לכסות בנייר אלומיניום, ולאפשר לנוח במשך 5 עד 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
תנורתנור
9
מגישים את הסלמון חם או בטמפרטורת החדר עם טריזי לימון.
מרכיבים שתצטרך
טריז לימוןטריז לימון
סלמוןסלמון

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

ניתן לזווג סלמון עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. אתה יכול לנסות שרדונה פולי ג ' ונסון קרנרוס. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.6 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 23 דולר לבקבוק.
פולי ג ' ונסון קרנרוס שרדונה
פולי ג ' ונסון קרנרוס שרדונה
ניחוחות מרוכזים ומורכבים ב-2016 שרדונה קרנרוס שלנו. הערות של אפרסק בגריל, אגס, קרואסון בחמאה, ווניל להגדיר את הבמה לשרדונה עשיר, בעל גוף מלא. ניחוחות להרחיב על החיך עם טעמים מעוררי תיאבון של אגס, פריך תפוחים, יערה, קוקוס קלוי, וופל וניל. האיזון והמבנה של יין זה יחד עם חומציותו הבהירה הופכים אותו ליין ראוי לגילו להנאה במשך מספר שנים. תיהנו מהיופי הזה עם עוף צלוי עסיסי וריזוטו פטריות בר.