סלמון מצופה תפוח אדמה עם מתכון סלט גרגיר הנחלים
זמן ההכנה הכולל ייקח כ 19 דקות. מתכונים דומים: לביבות תפוחי אדמה עם גרגיר נחלים, סלמון מעושן וסלט אבוקדו, לביבות תפוחי אדמה עם גרגיר נחלים, סלמון מעושן וסלט אבוקדו, ו סלמון מצופה תפוחי אדמה עם סלט עשבי תיבול.
הוראות
מתבלים את הסלמון עם כפית מלח וכפית pepper.In קערה רדודה, לזרוק את תפוחי אדמה מטוגנים עם הקמח.
מפזרים אותם על הסלמון ולחץ בעדינות כדי לעזור להם לדבוק.
מחממים את השמן במחבת לא דביקה מעל חום בינוני.
מוסיפים את הסלמון, תפוחי האדמה בצד למטה, ומבשלים עד תפוחי האדמה הם חום זהוב, 3 עד 4 דקות.בזהירות להפוך את הסלמון ומבשלים עד אטום לאורך, 2 עד 3 דקות יותר.בינתיים, בקערה קטנה, להקציף יחד את השמנת החמוצה, חומץ, חזרת, וכפית כל מלח ופלפל.מחלקים את גרגיר הנחלים והצנוניות בין הצלחות, טפטוף עם ההלבשה, ומגישים עם הסלמון.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
ניתן לזווג סלמון עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. יין אחד אתה יכול לנסות הוא טיילר יקב סנטה ברברה שרדונה מחוז. יש לו 4.1 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 30 דולר.
![יקב טיילר סנטה ברברה קאונטי שרדונה]()
יקב טיילר סנטה ברברה קאונטי שרדונה
2015 הביא את הבציר המוקדם של העשור עד כה. לאחר הבציר הגדול של 2013 ו-2014 והבצורת המתמשכת, הגפנים יוצרות חלק קטן מהפרי מהשנתיים הקודמות. הם היו למטה כ 30% בסך הכל אבל התוצאה הייתה איכות יוצאת דופן יינות עמוקים, חזקים עם חומציות רבה. פרי הדר, אניס, תמיסת מלח ואנרגטי.