סלמון-מתאבנים פימיאנטו
תמיד כיף שיש עוד מתכון של hor d ' oeuvre, אז תנו הזדמנות ל סלמון-Pimiento מתאבנים. מנה אחת מכילה 101 קלוריות, 4 גרם של חלבון ו3 גרם של שומן. והוא יספק כ 16 מנות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו סלמון, פלפל, בצלים ירוקים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 15 דקות. נסו פימיאנטו-ממרח גבינה, מתאבנים סלמון, ו מתאבנים סלמון מעושן (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה בינונית, מערבבים סלמון, ממרח גבינה, מיונז, בצל ופלפל.
מורחים באופן שווה על פרוסות לחם.
חותכים פרוסות מלפפון במחצית כמעט קצה טוויסט; מקום על תערובת סלמון.
מקשטים עם גביעי עשב שמיר.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
סלמון עובד ממש טוב עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. שרדונה "טרנטדיו לה סטוריה" עם דירוג של 4.3 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.
![טרנטדיו שרדונה סטוריה]()
טרנטדיו שרדונה סטוריה
שרדונה 2014, חוף סונומה, אופייני למגוון עם ניחוחות של תפוחים, אפרסקים לבנים והדרים. עם זמן רב יותר בניחוחות זכוכית מגוונת של אגוז מוסקט, טוסט קל וניל באים לשחק יחד עם הצעה של אננס ולימונים מאייר בשלים. הפה מרגיש פריך ומאופק עם מינרליות ברורה וטוהר של פירות. עשיר, אלגנטי ומאוזן להפליא.