קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות10
ציון בריאות0
מגזין

סלמון מתובל

סלמון מתובל
סלמון מתובל נטול גלוטן,, חלב חינם, ו pescatarian ומספק כ 10 מנות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 4 גר' של חלבון, 2 גרם של שומן, וסך הכל 140 קלוריות. אם יש לכם פלפל, סוכר חום היטב, עלי דפנה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 10% נסו פלפל טארט שלושה בצל עם סלמון מעושן, סטייקים סלמון מפולפל עם מרינדה יוגורט ליים, ו כוסות קטנות של מלפפון סלמון מעושן עם קרם פרש (מתכונים דומים).

הוראות

1
במחבת 1 עד 1 1/2 ליטר, להביא 1 1/2 כוסות מים, סוכר, מלח, זנגביל, עלי דפנה, ו allspice לרתיחה. מערבבים עד הסוכר מתמוסס.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
הסר מהחום ולתת להתקרר מעט.
3
יש לשטוף פילה סלמון, לטפוח יבש, ולשכב שטוח עם העור למטה במחבת 12 על ידי 15 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
פילה סלמוןפילה סלמון
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
יוצקים תערובת סוכר-מלח על סלמון. מכסים את המחבת בחוזקה ומקררים דגים לפחות 4 או עד 24 שעות, מדי פעם כפית מלח על הדגים.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
תלולית 16 פחם בריחים על הבעירה של ברביקיו עם מכסה ולהצית סעודות. או להפוך גריל גז לחום גבוה ומכסה סגור.
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
6
בינתיים, להוסיף פלפל למספיק מים חמים כדי לגרום להם לצוף; להשרות לפחות 15 דקות. כמו כן להוסיף שבבי עץ מספיק מים חמים כדי לגרום להם לצוף; להשרות לפחות 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימיןצרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימין
רוטב הודו, מחומםרוטב הודו, מחומם
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
7
מסננים דגים וזורקים מלח. לשטוף דגים עם מים קרים להתייבש לטפוח. הגדר דגים, צד העור למטה, על גיליון גדול של נייר; לסכל לחתוך כדי להתאים את קווי המתאר של דגים.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
8
לשפשף דבש מעל גבי דגים.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
9
מסננים פלפלים וטופחים באופן שווה על דגים כדי להגדיר אותם בקלילות במקום.
מרכיבים שתצטרך
צרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימיןצרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימין
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
10
כאשר גחלים מנוקדים באפר אפור, בתוך כ -20 דקות, לדחוף חצי לכל צד של firegrate.
11
מסננים שבבי עץ ומפזרים 2 כפות על כל תל של גחלים. לגריל גז, לשים 1/4 שבבי כוס במחבת רדיד ולהגדיר על חום. לכסות ברביקיו, וחום עד צ ' יפס להתחיל smolder, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב הודו, מחומםרוטב הודו, מחומם
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
12
הגדר גריל 4 עד 6 אינץ ' מעל הבעירה.
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
13
מניחים סלמון על רדיד במרכז הגריל( לא ישירות מעל גחלים); אם באמצעות גז, לפנות להגדרה הנמוכה ביותר ולהתאים לחום עקיף (מקביל לצדדים של סלמון, לא מתחת לדגים).
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
14
הגדר מדחום תנור על גבי מרכז הדגים. כיסוי ברביקיו. עבור פחם, פתחי אוורור 1/4 אינץ', ולאחר 30 דקות להוסיף 3 בריחים לכל תל של גחלים; לחזור כל 30 דקות של בישול.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
15
בדוק מדחום לעתים קרובות כדי להיות בטוח הטמפרטורה נשארת על 16
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
16
אם הטמפרטורה יורדת, פתחי אוורור לפחם מעט, או להגביר את החום על גריל גז. אם הטמפרטורה עולה, לסגור 1 או 2 של פתחי האוורור, או מכסה פתוח של גריל גז, ולאחר מכן prop לפתוח מעט.
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
17
הוסף שבבי עץ לפי הצורך כדי לייצר זרם חלש, יציב של עשן. לחות המצטברת על דגים תתאדה. לבשל סלמון עד מדחום מוכנס במרכז החלק העבה קורא 140, מ 1 שעה עד 1 שעה ו 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
רוטב הודו, מחומםרוטב הודו, מחומם
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
18
באמצעות מריות רחבות, להחליק פילה עם לסכל על גיליון אפייה ללא מסגרת, ולאחר מכן להחליק דגים מן הסדין על מגש.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
19
מגישים סלמון חם, קר, או קר.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
20
מקשטים עם בצל ושמיר.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ענפי שמיר טריים שנקטפוענפי שמיר טריים שנקטפו
21
חותכים דגים על פני תבואה לפרוסות רחבות או חתיכות בגודל ביס; להרים דגים מעל העור.
מרכיבים שתצטרך
1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

ניתן לזווג סלמון עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. יין אחד אתה יכול לנסות הוא שרדונה Trentadue La Storia. יש לו 4.3 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 20 דולר.
טרנטדיו שרדונה סטוריה
טרנטדיו שרדונה סטוריה
שרדונה 2014, חוף סונומה, אופייני למגוון עם ניחוחות של תפוחים, אפרסקים לבנים והדרים. עם זמן רב יותר בניחוחות זכוכית מגוונת של אגוז מוסקט, טוסט קל וניל באים לשחק יחד עם הצעה של אננס ולימונים מאייר בשלים. הפה מרגיש פריך ומאופק עם מינרליות ברורה וטוהר של פירות. עשיר, אלגנטי ומאוזן להפליא.