סלמון מתובל
סלמון מתובל נטול גלוטן,, חלב חינם, ו pescatarian ומספק כ 10 מנות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 4 גר' של חלבון, 2 גרם של שומן, וסך הכל 140 קלוריות. אם יש לכם פלפל, סוכר חום היטב, עלי דפנה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 10% נסו פלפל טארט שלושה בצל עם סלמון מעושן, סטייקים סלמון מפולפל עם מרינדה יוגורט ליים, ו כוסות קטנות של מלפפון סלמון מעושן עם קרם פרש (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת 1 עד 1 1/2 ליטר, להביא 1 1/2 כוסות מים, סוכר, מלח, זנגביל, עלי דפנה, ו allspice לרתיחה. מערבבים עד הסוכר מתמוסס.
הסר מהחום ולתת להתקרר מעט.
יש לשטוף פילה סלמון, לטפוח יבש, ולשכב שטוח עם העור למטה במחבת 12 על ידי 15 אינץ'.
יוצקים תערובת סוכר-מלח על סלמון. מכסים את המחבת בחוזקה ומקררים דגים לפחות 4 או עד 24 שעות, מדי פעם כפית מלח על הדגים.
תלולית 16 פחם בריחים על הבעירה של ברביקיו עם מכסה ולהצית סעודות. או להפוך גריל גז לחום גבוה ומכסה סגור.
בינתיים, להוסיף פלפל למספיק מים חמים כדי לגרום להם לצוף; להשרות לפחות 15 דקות. כמו כן להוסיף שבבי עץ מספיק מים חמים כדי לגרום להם לצוף; להשרות לפחות 15 דקות.
מסננים דגים וזורקים מלח. לשטוף דגים עם מים קרים להתייבש לטפוח. הגדר דגים, צד העור למטה, על גיליון גדול של נייר; לסכל לחתוך כדי להתאים את קווי המתאר של דגים.
מסננים פלפלים וטופחים באופן שווה על דגים כדי להגדיר אותם בקלילות במקום.
כאשר גחלים מנוקדים באפר אפור, בתוך כ -20 דקות, לדחוף חצי לכל צד של firegrate.
מסננים שבבי עץ ומפזרים 2 כפות על כל תל של גחלים. לגריל גז, לשים 1/4 שבבי כוס במחבת רדיד ולהגדיר על חום. לכסות ברביקיו, וחום עד צ ' יפס להתחיל smolder, על 10 דקות.
הגדר גריל 4 עד 6 אינץ ' מעל הבעירה.
מניחים סלמון על רדיד במרכז הגריל( לא ישירות מעל גחלים); אם באמצעות גז, לפנות להגדרה הנמוכה ביותר ולהתאים לחום עקיף (מקביל לצדדים של סלמון, לא מתחת לדגים).
הגדר מדחום תנור על גבי מרכז הדגים. כיסוי ברביקיו. עבור פחם, פתחי אוורור 1/4 אינץ', ולאחר 30 דקות להוסיף 3 בריחים לכל תל של גחלים; לחזור כל 30 דקות של בישול.
בדוק מדחום לעתים קרובות כדי להיות בטוח הטמפרטורה נשארת על 16
אם הטמפרטורה יורדת, פתחי אוורור לפחם מעט, או להגביר את החום על גריל גז. אם הטמפרטורה עולה, לסגור 1 או 2 של פתחי האוורור, או מכסה פתוח של גריל גז, ולאחר מכן prop לפתוח מעט.
הוסף שבבי עץ לפי הצורך כדי לייצר זרם חלש, יציב של עשן. לחות המצטברת על דגים תתאדה. לבשל סלמון עד מדחום מוכנס במרכז החלק העבה קורא 140, מ 1 שעה עד 1 שעה ו 15 דקות.
באמצעות מריות רחבות, להחליק פילה עם לסכל על גיליון אפייה ללא מסגרת, ולאחר מכן להחליק דגים מן הסדין על מגש.
מגישים סלמון חם, קר, או קר.
חותכים דגים על פני תבואה לפרוסות רחבות או חתיכות בגודל ביס; להרים דגים מעל העור.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
ניתן לזווג סלמון עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. יין אחד אתה יכול לנסות הוא שרדונה Trentadue La Storia. יש לו 4.3 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 20 דולר.
![טרנטדיו שרדונה סטוריה]()
טרנטדיו שרדונה סטוריה
שרדונה 2014, חוף סונומה, אופייני למגוון עם ניחוחות של תפוחים, אפרסקים לבנים והדרים. עם זמן רב יותר בניחוחות זכוכית מגוונת של אגוז מוסקט, טוסט קל וניל באים לשחק יחד עם הצעה של אננס ולימונים מאייר בשלים. הפה מרגיש פריך ומאופק עם מינרליות ברורה וטוהר של פירות. עשיר, אלגנטי ומאוזן להפליא.