סלמון מתובל מרוקאי
צריך מנה עיקרית פסקטריאנית? סלמון מתובל מרוקאי יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 42 גרם חלבון 21 גרם של שומן, וסך הכל 514 קלוריות. 9 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לכם קישואים, בצל, מים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב יוגורט רגיל ללא שומן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מאוד יוגורט ברי כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית נסו סלמון מתובל מרוקאי, סלמון מתובל מרוקאי על עדשים, ו זיתים מתובלים מרוקאים (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים שומר וכוכב אניס תבלין או מטחנת קפה, ולעבד עד הקרקע.
מערבבים תערובת שומר, כמון טחון, פלפל אדום טחון, הל, כורכום, כוסברה, וקינמון בשקית פלסטיק zip העליון גדול.
מוסיפים סלמון, וזורקים בעדינות למעיל. שקית חותם סלמון במרינדה במקרר 1 שעה, הפיכת שקית מדי פעם.
שלב את כל החומרים בבלנדר; ולעבד עד חלקה. לכסות ולהניח בצד.
מחממים שמן במחבת גדולה ולא דביקה מעל חום בינוני-גבוה, ומוסיפים קישואים ו-4 המרכיבים הבאים (קישואים דרך בצל). תערובת זוקיני סאוט 2 דקות או עד ירקות הם פריך במכרז. להזמין 2 כפות ירקות מרוסקים לקישוט.
מביאים מים ומלח לרתיחה בסיר גדול, ומערבבים בהדרגה בקוסקוס.
הסר מהחום, ולכסות; תן לעמוד 5 דקות. קצפת עם מזלג. מוסיפים ירקות מרוסקים הנותרים, עגבניות, זיתים, מנטה, ופלפל שחור. להפריש; להתחמם.
הסר סלמון מתובל משקית. לנגב מחבת עם מגבת נייר; לעטוף את הידית של מחבת עם נייר. מחבת מעיל עם ספריי בישול; חום מעל חום בינוני גבוה עד חם.
להוסיף סלמון; לטגן 4 דקות לכל צד.
מניחים מחבת בתנור; אופים ב 450 במשך 4 דקות.
מניחים 1/4 כוסות קוסקוס ירקות על כל אחד 6 צלחות הגשה; למעלה עם פילה סלמון 1 כפית שמורות ירקות מרוסקים. כף 1 כף Harissa Vinaigrette ו 1 כף יוגורט בבובות קטנות סביב סלמון.
מקשטים עם עלי נענע טריים, אם תרצה.
הערה: ניתן להכין חריסה ויניגרט מראש; כיסוי וצינה. שאריות ויניגרט עשוי לשמש כרוטב לירקות או כממרח לבשר.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם בחירה מצוינת לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. יין אחד אתה יכול לנסות הוא שרדונה שמורת Ema סנטאן. יש לו 4.3 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 14 דולר.
![שרדונה שמורת סנטה אמה]()
שרדונה שמורת סנטה אמה
סנטה אמה שרדונה Reserva הוא יין בצבע צהוב זהוב בהיר שמגיע מעמק ליידה. זר של פירות טרופיים בשלים עולה, כגון בננות ופרי תשוקה יחד עם נגיעות של דבש ווניל. בפה, זה יין של איזון טוב וחומציות נעימה.אידיאלי ללכת עם דגים שמנים ורטבים, פירות ים וסרטן בגריל. גם אידיאלי עבור בשר לבן וגבינות בוגרות.