סלמון סאקי מהיר נרפא עם קינואה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 502 קלוריות, 30 גרם חלבון ו 12 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %33 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לך קינואה, פלפל, מיץ תפוזים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הסוכר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות סוכר ללא סוכר מחיטה מלאה כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן מתכונים דומים: לבשל את הספר: סלמון נרפא מהר, סלמון סאקי מאודה עם סאקי באטר, ו סלמון זנגביל סאקה.
הוראות
1
מניחים סלמון, צד העור למטה, על צלחת.
מרכיבים שתצטרך
סלמון
2
שלב 1 כפית מלח כשר 1 כפית סוכר; לשפשף תערובת מלח באופן שווה על הצדדים עור של סלמון. מכסים בניילון נצמד; צ ' יל 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
מלח
סלמון
סוכר
עוטף
לשפשף תיבול יבש
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיק
3
הסר ניילון נצמד לסלמון. יש לשטוף סלמון מתחת למים קרים; לטפוח יבש עם מגבת נייר.
מוסיפים סלמון; חותם ומרינדה במקרר 1 שעה, מסתובב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
סלמון
6
מניחים קינואה במסננת בסדר; מקום מסננת בקערה גדולה. מכסה קינואה עם מים. באמצעות הידיים, לשפשף דגנים יחד במשך 30 שניות; לשטוף ולנקז. חזור על הנוהל פעמיים.
מרכיבים שתצטרך
דגנים
קינואה
מים
לשפשף תיבול יבש
ציוד שתשתמש בו
מסננת
קערה
7
לנקז היטב.
8
מחממים חמאה ו 1 כפית שמן זית בסיר בינוני על חום בינוני גבוה עד חמאה נמסה.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית
חמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
9
מוסיפים פלפל, גזר ובצל למחבת; מטגנים 2 דקות או עד הבצל רך.
מרכיבים שתצטרך
גזר
פלפל
בצל
ציוד שתשתמש בו
מחבת
10
להוסיף קינואה; לבשל 1 דקה, ערבוב כל הזמן. מערבבים ב 1 כוס מים, הנותרים 1/2 כוס סאקה, מיץ, ו 1/4 כפית מלח; להביא לרתיחה. מכסים, מפחיתים חום, ומבשלים 20 דקות או עד הנוזל נספג קינואה הוא מכרז.
מרכיבים שתצטרך
קינואה
מיץ
מים
סאקה
מלח
11
הסר מהחום; מוך עם מזלג. מוסיפים פטרוזיליה. תתחמם.
מרכיבים שתצטרך
פטרוזיליה
12
מחממים תנור ל 45
ציוד שתשתמש בו
תנור
13
הסר סלמון משקית, הזמנת מרינדה.
מרכיבים שתצטרך
מרינדה
סלמון
14
מניחים מרינדה בסיר קטן מעל חום בינוני גבוה, ומבשלים עד מופחת 2 כפות (כ 7 דקות).
מרכיבים שתצטרך
מרינדה
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
15
מברשת עור הצדדים של סלמון עם הנותרים 1/2 כפית שמן.
מרכיבים שתצטרך
סלמון
שמן בישול
16
מחממים מחבת חסינת תנור על חום בינוני-גבוה.
ציוד שתשתמש בו
מחבת
תנור
17
מוסיפים סלמון למחבת, צד העור למעלה; מבשלים 3 דקות או עד חום זהוב. הפוך סלמון, ו baste עם מרינדה מופחתת.
מרכיבים שתצטרך
מרינדה
סלמון
ציוד שתשתמש בו
מחבת
18
מניחים מחבת בתנור, ואופים ב 450 במשך 5 דקות או עד פתיתי דגים בקלות כאשר נבדק עם מזלג או עד מידה רצויה של doneness.
סלמון בתפריט? נסה זיווג עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. אתה יכול לנסות שרדונה חנה. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 20 דולר לבקבוק.