סלמון עטוף ביצים עלומות
סלמון עטוף ביצים עלומות יכול להיות רק ארוחת הבוקר אתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, pescatarian, ו מתכון דל פחמימות, יש 372 קלוריות, 23 גרם חלבון ו 28 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. אם יש לך עירית, ביצים, סלמון, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. מתכונים דומים: סלמון עטוף ביצים עלומות, ביצים עלומות סלמון עם רוטב גבינה, ו ביצים עלומות עם פרמזן וטוסט סלמון מעושן.
הוראות
להקציף יחד שמנת חמוצה ומיץ לימון.
מוסיף שמן בזרם איטי, לטאטא עד emulsified. (במידת הצורך, להוסיף מים, 1/2 כף בכל פעם, עבור עקביות עבה אך כפית.) מערבבים עירית, טרגון, מלח ופלפל לפי הטעם.
משרים בצל במים קרים כדי לכסות 10 דקות, ולאחר מכן לנקז יבש לטפוח.
חצי לקלף אבוקדו לחתוך לרוחב לפרוסות בעובי 1/4 אינץ', ואז מפזרים פרוסות עם מיץ לימון. שים 2 טוסט בריוש על כל אחד 8 צלחות העונה עם מלח ופלפל. מסדרים כמה עלי סורל על כל טוסט, ולאחר מכן העליון עם אבוקדו ובצל.
מלא היטב חמאה 17 - על ידי 11 - על ידי 2 אינץ תבנית אפייה חסינת אש עם 1 1/4 אינץ ' מים ומערבבים בחומץ (כדי לעזור ללבנים להתקרש מהר יותר). הגדר מחבת לפשק 2 מבערים ולהביא מים לרתיחה.
לשבור ביצה 1 לתוך כוס להחליק לתוך מים. חזור עם ביצים שנותרו, הוספת אותם בשורות, כך שאתה יכול בקלות להוציא אותם באותו סדר. לחלוט ביצים ב מבשלים חשוף 3 עד 4 דקות, או עד הלבן הם המשרד אבל חלמונים עדיין נוזל.
מעבירים ביצים מבושלות עם כפית מחוררת למגבות מטבח כדי לנקז ולהתבשל עם מלח ופלפל.
לעטוף כל ביצה בחתיכת סלמון. שים ביצה עטופה על גבי כל טוסט ורוטב רסס על סלמון.
* אם אתה לא יכול לקבל בריוש בודדים ·אתה יכול להשתמש בריוש או חלת לחם.
חותכים פרוסות 16 (בעובי 1/2 אינץ') ולחצות אותם באלכסון.* הגשת ביצים אלה עם נוזל — לא מבושל לחלוטין — חלמונים עשוי להיות חשש אם יש בעיה עם סלמונלה באזור שלך.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. אתה יכול לנסות שרדונה Hahn Winery Santa Lucia Highlands. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.1 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 17 דולר לבקבוק.
![האן יקב סנטה לוצ ' יה הר שרדונה]()
האן יקב סנטה לוצ ' יה הר שרדונה
עשיר ושכבות, עם הערות משיי של אפרסק, נקטרינה, אגס בשל ווניל.