סלמון עם אבוקדו ואשכולית
אם ברצונך להוסיף עוד ללא גלוטן, חלב חינם, הפליאוליתית, ו primal מתכונים לתיבת המתכון שלך, סלמון עם אבוקדו & אשכולית יכול להיות מתכון שאתה צריך לנסות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה זו מכילה סביב 10 גרם חלבון 35 גרם של שומן, וסך הכל 420 קלוריות. 22 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לך שמן זית, אבוקדו, שמן זית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 97% וזה אדיר. סלמון צלוי עם אבוקדו ואשכולית, סלמון פריך עם סלט אבוקדו ואשכוליות, ו סלמון צלוי עם סלסה אבוקדו אשכוליות דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
להחזיק את האשכולית מעל קערה כדי לתפוס את המיצים, לקלף אותו כדי להסיר את כל המעשר הלבן.
חותכים את האשכולית בין הממברנות למקטעים. במידת הצורך, מוסיפים מיץ לימון למיצי האשכוליות כדי לפצות אותו עד 2 כף.
להקציף בשמן זית כתית נוספת, ואז מתבלים במלח ים ופלפל. תוסיף את קטעי האשכוליות.
חותכים כל אבוקדו לאורכו וחצי, להסיר את האבנים לקלף.
חותכים את הבשר לפלחי הגודל של פרוסות האשכוליות, משליכים אותם ישירות לתוך הרוטב עם האשכולית. לזרוק בקלילות, לכסות ולהירגע במשך 10 דקות בערך.
חותכים וזורקים את הגבעולים של גרגיר הנחלים, לשטוף את העלים היטב לנער יבש.
שמן קל את הסלמון, ומבשל במחבת לא מקל על חום גבוה, עור בצד למטה הראשון, ולאחר מכן להפוך ולבשל קלות בצד השני, עד הזהב בחוץ ועדיין קצת רך וורוד באמצע (כ 2-3 דקות כל צד).
הפוך קן של גרגיר הנחלים על כל צלחת, לשים את הסלמון בצד, ולהשתמש כף מחורץ כדי לסדר את האבוקדו ואשכולית על גבי.
לטאטא את הרוטב, ואז לטפטף אותו סביב הסלמון ומעל הנחלים.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
סלמון עובד ממש טוב עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא יין בדיעבד שרדונה. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 26 דולר.
![יינות בדיעבד שרדונה]()
יינות בדיעבד שרדונה
השרדונה שלנו מ-2018 מקורו בכרמים בקרנרוס ובאוק נול. מותסס נירוסטה, ולאחר מכן בגיל שלושה חודשים על lees אלון צרפתי ניטראלי, היין מראה חומציות רבה, משקל ותחושה הפה. זה 100% שרדונה מראה חומציות שמורות בדרך כלל עבור יינות אל חלד בלבד. זה שרדונה מאוזן להפליא.