קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות64
מגזין

סלמון עם אבוקדו ואשכולית

סלמון עם אבוקדו ואשכולית
אם ברצונך להוסיף עוד ללא גלוטן, חלב חינם, הפליאוליתית, ו primal מתכונים לתיבת המתכון שלך, סלמון עם אבוקדו & אשכולית יכול להיות מתכון שאתה צריך לנסות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה זו מכילה סביב 10 גרם חלבון 35 גרם של שומן, וסך הכל 420 קלוריות. 22 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לך שמן זית, אבוקדו, שמן זית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 97% וזה אדיר. סלמון צלוי עם אבוקדו ואשכולית, סלמון פריך עם סלט אבוקדו ואשכוליות, ו סלמון צלוי עם סלסה אבוקדו אשכוליות דומים מאוד למתכון זה.

הוראות

1
להחזיק את האשכולית מעל קערה כדי לתפוס את המיצים, לקלף אותו כדי להסיר את כל המעשר הלבן.
מרכיבים שתצטרך
קמצוץ מלח, ועוד עבור זכוכית זכוכיתקמצוץ מלח, ועוד עבור זכוכית זכוכית
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
חותכים את האשכולית בין הממברנות למקטעים. במידת הצורך, מוסיפים מיץ לימון למיצי האשכוליות כדי לפצות אותו עד 2 כף.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
קמצוץ מלח, ועוד עבור זכוכית זכוכיתקמצוץ מלח, ועוד עבור זכוכית זכוכית
3
להקציף בשמן זית כתית נוספת, ואז מתבלים במלח ים ופלפל. תוסיף את קטעי האשכוליות.
מרכיבים שתצטרך
יוקוןיוקון
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
קמצוץ מלח, ועוד עבור זכוכית זכוכיתקמצוץ מלח, ועוד עבור זכוכית זכוכית
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
4
חותכים כל אבוקדו לאורכו וחצי, להסיר את האבנים לקלף.
מרכיבים שתצטרך
1 פלפל ארבול מיובש1 פלפל ארבול מיובש
5
חותכים את הבשר לפלחי הגודל של פרוסות האשכוליות, משליכים אותם ישירות לתוך הרוטב עם האשכולית. לזרוק בקלילות, לכסות ולהירגע במשך 10 דקות בערך.
מרכיבים שתצטרך
קמצוץ מלח, ועוד עבור זכוכית זכוכיתקמצוץ מלח, ועוד עבור זכוכית זכוכית
6
חותכים וזורקים את הגבעולים של גרגיר הנחלים, לשטוף את העלים היטב לנער יבש.
מרכיבים שתצטרך
לא מגן מקומילא מגן מקומי
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
7
שמן קל את הסלמון, ומבשל במחבת לא מקל על חום גבוה, עור בצד למטה הראשון, ולאחר מכן להפוך ולבשל קלות בצד השני, עד הזהב בחוץ ועדיין קצת רך וורוד באמצע (כ 2-3 דקות כל צד).
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
זיתים, חתוכים לרבעיםזיתים, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
8
הפוך קן של גרגיר הנחלים על כל צלחת, לשים את הסלמון בצד, ולהשתמש כף מחורץ כדי לסדר את האבוקדו ואשכולית על גבי.
מרכיבים שתצטרך
קמצוץ מלח, ועוד עבור זכוכית זכוכיתקמצוץ מלח, ועוד עבור זכוכית זכוכית
לא מגן מקומילא מגן מקומי
1 פלפל ארבול מיובש1 פלפל ארבול מיובש
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
9
לטאטא את הרוטב, ואז לטפטף אותו סביב הסלמון ומעל הנחלים.
מרכיבים שתצטרך
לא מגן מקומילא מגן מקומי
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

סלמון עובד ממש טוב עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא יין בדיעבד שרדונה. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 26 דולר.
יינות בדיעבד שרדונה
יינות בדיעבד שרדונה
השרדונה שלנו מ-2018 מקורו בכרמים בקרנרוס ובאוק נול. מותסס נירוסטה, ולאחר מכן בגיל שלושה חודשים על lees אלון צרפתי ניטראלי, היין מראה חומציות רבה, משקל ותחושה הפה. זה 100% שרדונה מראה חומציות שמורות בדרך כלל עבור יינות אל חלד בלבד. זה שרדונה מאוזן להפליא.