קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות100
מגזין

סלמון עם אפוני הצמד, פלפלים צהובים, שמיר-פיסטוק פיסטו

סלמון עם אפוני הצמד, פלפלים צהובים, שמיר-פיסטוק פיסטו
סלמון עם אפוני הצמד, פלפלים צהובים, ו שמיר-פיסטוק פיסטו עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 519 קלוריות, 41 גר' של חלבון, ו 32 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %45 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. גשו לסופר וקנו פלפלים כתומים, שן שום, בצל ירוק, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב הפיסטוקים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת ענן אוכמניות עם פיסטוקים כקינוח. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular סופר של 90%. נסו סלמון עם אפוני הצמד, פלפלים צהובים, שמיר-פיסטוק פיסטו, סלמון עם אפוני הצמד, פלפלים צהובים, שמיר-פיסטוק פיסטו, ו שמיר לימון הצמד אפונה חומוס (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים שמיר, בצל ירוק, פיסטוקים, ושמן 1/4 כוס בקערה בינונית. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל. לעשות קדימה: פיסטו יכול להתבצע 2 שעות קדימה.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
בצל ירוקבצל ירוק
אגוזי פיסטוקאגוזי פיסטוק
שמירשמיר
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
2
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר.
3
חום 1/2 שמן כפות במחבת גדולה כבדה על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
4
מוסיפים פלפלים ו sauté עד תחילת לרכך, על2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פלפליםפלפלים
5
מוסיפים אפונה הצמד, שום, ו 1/4 כוס מים; מפזרים מלח. Sauté עד ירקות הם רק עדין ומים, 2 עד 3 דקות. מערבבים ב 1 כף מעוגלת פיסטו.
מרכיבים שתצטרך
ירקירק
אפונה הצמד סוכראפונה הצמד סוכר
שוםשום
מיםמים
מלחמלח
6
מעבירים ירקות מגש; אוהל עם נייר כדי להתחמם. Reserveskillet (לא נקי).
מרכיבים שתצטרך
ירקירק
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
7
חום שנותר 1 כף שמן במחבת שמורה על חום בינוני-גבוה.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
8
מפזרים סלמון עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
סלמוןסלמון
9
Placesalmon, צד העור למטה, במחבת; לבשל עד העור הוא פריך, על 3 דקות. הפעל סלמון ומבשלים עד כמעט אטום במרכז, כ 3 דקות יותר. מסדרים פילה סלמון על מגש ירקות. כף כמה pistou למטה מרכז של כל פילה ומגישים, עובר pistou הנותרים לצד.
מרכיבים שתצטרך
סלמוןסלמון
ירקירק
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. הכרמים של משפחת פרנק לואיס ויניארד שמורים בשרדונה עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 62 דולר לבקבוק.
פרנק משפחתי כרמים לואיס ויניארד שמורת שרדונה
פרנק משפחתי כרמים לואיס ויניארד שמורת שרדונה
היין בצבע צהוב קש. על האף מבטא אגסים קלויים איטיים ופרחי יערה. על החיך, היין הוא בעל גוף מלא ובהיר, עם המון לימון מאיר וטעמי משמש טריים.