סלמון עם מרמלדה כתומה
סלמון עם מרמלדה כתומה נטול גלוטן,, חלב חינם, ו pescatarian ומספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה סביב 34 גרם חלבון 11 גרם של שומן, וסך הכל 297 קלוריות. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך שיני שום, רוטב סויה, פילה סלמון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש במרמלדה הכתומה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות מרמלדה כתומות עם זיגוג גרידת תפוז כקינוח. עם כפית מתכונים דומים: מרמלדה כתומה ברוטב סלמון, עוף. או חזיר., ריבת תפוזים-Ricotta Cupcakes With Marmalade Buttercream Zapping, ו עוגיות מרמלדה כתומות עם זיגוג גרידת תפוז.
הוראות
שלב הראשון 3 מרכיבים, ערבוב עם מקצף.
מניחים סלמון על מדף של מחבת ברוילר מרופד בנייר כסף; מפזרים דגים באופן שווה עם מלח.
מורחים חצי מתערובת המרמלדה על דגים.
אופים ב 400 במשך 18 דקות או עד פתיתי דגים בקלות כאשר נבדק עם מזלג.
מורחים את תערובת המרמלדה הנותרים באופן שווה על פני דגים.
דג צלייה 3 דקות או עד ציפוי חום.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. אתה יכול לנסות Foley Estate יקב Sta. ריטה הילס שרדונה. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 27 דולר לבקבוק.
![יקב פולי סטיישן. ריטה הילס שרדונה]()
יקב פולי סטיישן. ריטה הילס שרדונה
כרמי ראנצ ' ו סנטה רוזה (Rancho Santa Rosa Vineyard) תוכננו במקור כמיקרו-יקבים בודדים המתוכננים ל-59 בלוקים ייחודיים המבוססים על אדמה, חשיפה, גובה, ציון, rootstock ושיבוט. רנצ ' ו סנטה רוזה מייצרת יינות עשירים ומשיי להפליא.