סלמון עם סויה-דבש ורטבים ווסאבי
סלמון עם רוטב סויה-דבש וwasabi עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, מתכון pescatarian מגישה 4 . מנה אחת מכילה 363 קלוריות, 35 גרם חלבון ו 11 גרם שומן. גשו לסופר וקנו אבקת ווסאבי, רוטב סויה, מיץ ליים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב מיץ הסיד אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת מזון מלאך ליים עם זיגוג לימון ופיסטוקים כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 75%. נסו סלמון עם סויה-דבש ורטבים ווסאבי, צ'ילה-סלמון מזוגג דבש עם שני רטבים, ו ווסאבי ודבש מזוגגים-סלמון (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים יחד מירין, רוטב סויה, חומץ, וג ' ינג ' ר בצלחת רדודה.
מוסיפים דגים, צד העור למעלה, ומשרים, מכוסים, בטמפרטורת החדר 10 דקות.
מרתיחים רוטב סויה, דבש, ומיץ ליים בסיר קטן, ערבוב לעתים קרובות, עד מעובה, על 4 דקות.
מערבבים יחד אבקת ווסאבי ומים בקערה קטנה.
דג צלוי, צד עור למטה, על מתלה משומן של מחבת מטאטא 5 עד 7 אינץ ' מחום עד דגים הוא רק מבושל דרך, על 6 דקות.
סויה-דבש ורטבים ווסאבי יכול להתבצע 2 שעות קדימה, כל הזמן, מכוסה, בטמפרטורת החדר.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
סלמון בתפריט? נסה זיווג עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא שרדונה Coutses Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes. יש לו 4.2 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 30 דולר.
Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardoneon
שרדונה Les Grandes Coutures הוא משלוש חלקות הגובלות Meursault עם גפנים בגילאי 15 עד 51 שנים. קרקעות הם בעיקר argile (חימר), מביא משקל ומרקם זה Bourgogne Blanc.בציר 2015 מציג ניחוחות של מלון בשל, אגוזי לוז, פודינג לימון, ונוטים להיות רחב יותר ומרקם יותר מאשר יינות מכפרים שכנים. הזדקנות חביות עץ אלון צרפתי קטן משאיל הערות של טוסט ווניל.בורגונדי לבן, עם העושר שלה, מרקם, טעמים קלויים זוגות היטב עם דגים קלים רכיכה והוא יכול לאזן רטבים מבוססי שמנת. שרדונה בגיל אלון מאקלים חם מעניק את עצמו היטב לדגים בגריל, עמילנים, חמאה ואגוזים קלויים.