סלמון עם סלט עגבניות-זית חם הוא מנה עיקרית ללא גלוטן, ללא חלב, פליאוליתית וראשונית . , מתכון זה מכסה 33% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתאים ל-4 מנות. מנה אחת מהמנה הזו מכילה בערך 36 גרם חלבון , 31 גרם שומן , ובסך הכל 475 קלוריות . 5 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. גשו לסופר וקנו דבש, שמן זית, נענע ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 25 דקות . עם ציון של 94% , המנה הזו מעולה. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם סלמון עם סלט עגבניות-זית חם , סלמון צלוי עם עגבניות חמות וסלט אדמה , וקלהצלוי עם טפנד חם עגבניות-זית-צלפים .
הוראות
1
מחממים את הפטם מראש. מרפדים תבנית ברילר בנייר כסף ומברישים קלות בשמן זית.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
תערובת תיבול סטייק או מלח ופלפל שחור גרוס טרי
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
2
טורפים 2 כפות שמן זית, כפית חומץ, דבש, פתיתי פלפל אדום וכפית מלח בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
סטייקים של ניו יורק
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
מניחים את הסלמון, עם העור כלפי מטה, על התבנית המוכנה ומברישים את החלק העליון והדפנות בזיגוג הדבש. צולים עד להזהבה ופשוט מבושל, 4 עד 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורך
רוטב שומשום יפני מוכן
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
בינתיים, מניחים את השום על קרש חיתוך ומפזרים קורט נדיב של מלח, ואז מועכים לעיסה עם הצד השטוח של סכין גדולה.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוך
רול פירות צהוב אחד
5
מחממים את 3 כפות שמן הזית הנותרות וכף חומץ, את זיתים ומשחת השום בסיר קטן על אש בינונית-גבוהה עד לבעבוע, כ-3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפות פטרוזיליה טחונה
סטייקים של ניו יורק
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
בלילת לחם תירס
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבנים
6
מעבירים את התערובת לקערה ומוסיפים את העגבניות, הסלרי והנענע. מתבלים במלח ומערבבים לאיחוד.
פינו נואר, שרדונה וסוביניון בלאן הם הבחירות המובילות שלי לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, כדאי לשקול את התיבול והרטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר למנות שמנתות וחמאתיות, בעוד שסוביניון בלאן יכול להשלים מנות עשבי תיבול או הדרים. אדום בעל גוף בהיר ודל טאנין כמו הפינו נואר משתלב נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. אחוזת Marimar Don Miguel Vineyard Cristina Pinot Noir עם דירוג של 4.9 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה כ-48 דולר לבקבוק.
אחוזת מרימר דון מיגל ויניארד כריסטינה פינו נואר
זהו יין ליישון, אך מקסים לשתייה כעת. האף המורכב מציג ניחוחות של פטל שחור, שימור שזיפים ואלגום. החך, הרחב והחלק, מראה איזון מושלם בין הפרי האטרקטיבי לאלון האלגנטי. החומציות התוססת נושאת את היין עד הסוף ומבטיחה את פוטנציאל ההתיישנות הארוך של היין המפואר הזה.