קושיבינוני
מוכן ב20 דק.
מנות20
ציון בריאות18
מגזין

סלמון עם סלסה נקטרינה

סלמון עם סלסה נקטרינה
סלמון המתכון עם Salsan נקטרינה מוכן בערך 20 דקות וזה בהחלט מדהים ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני אפשרות לאוהבי אוכל מקסיקני. מתכון זה מספק 20 מנות. עם 68 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 3g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם פתיתי פלפל, דבש, פלפל jalapeño צ'ילה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. עם כפית ציון 61% המנה הזאת טובה. מתכונים דומים: סלמון עם סלסה נקטרינה, סלמון בגריל עם סלסה נקטרינה, ו סלסה נקטרינה.

הוראות

1
בקערה בינונית מערבבים את מרכיבי הסלסה. מכסה ומקרר עד מוכן לשרת.
מרכיבים שתצטרך
סכין חיתוך (להשתמש עם מבוגר)סכין חיתוך (להשתמש עם מבוגר)
ציוד שתשתמש בו
לסובב חבלי ליקריץלסובב חבלי ליקריץ
2
הכן את הגריל לבישול ישיר על אש גבוהה.
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
3
מתבלים את הסלמון משני הצדדים עם פתיתי מלח ופלפל אדום ואז מטפטפים עם מיץ ליים ושמן.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית, בתוספת 2 כפות שמן זית (האיכות הטובה ביותר), לטפטוףשמן זית, בתוספת 2 כפות שמן זית (האיכות הטובה ביותר), לטפטוף
1 תות, קלוף1 תות, קלוף
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
(צינור גדול)(צינור גדול)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
4
צחצח את סורגי הבישול. גריל הסלמון, צד בשר למטה, על חום גבוה ישיר, עם המכסה סגור ככל האפשר, עד שאתה יכול להרים את הפילה את הסורג עם מלקחיים ללא דבק, 6 עד 8 דקות. הפעל את הפילה ולבשל אותם כדי doneness הרצוי שלך, 2 עד 3 דקות עבור בינוני נדיר. להחליק מרית בין העור והבשר, ולהעביר את הפילה לצלחות הגשה.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
ציוד שתשתמש בו
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
5
מגישים חמים עם סלסה.
מרכיבים שתצטרך
סכין חיתוך (להשתמש עם מבוגר)סכין חיתוך (להשתמש עם מבוגר)

מרכיבים

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

ניתן לזווג סלמון עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. אתה יכול לנסות שרדונה נהר רוסי La Crema. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.1 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 28 דולר לבקבוק.
שרדונה הנהר הרוסי La Crema
שרדונה הנהר הרוסי La Crema
על האף יש גוונים הדר, עם תפוח ירוק, אננס וניחוחות פרחוניים מודגשים על ידי עקבות קרמל ואגוז לוז. הפרי הבהיר והחומציות הפריכה האופיינית לאפלאסיון הנהר הרוסי נראים בפה, עם מרכיבי לימון ליים וערות אגס מרוכזים, מקוזזים על ידי תפוח מתמשך וגימור תבלין.