סלמון עם עגבניות
סלמון עם עגבניות נטול גלוטן, ו pescatarian ומספק כ 2 מנות. במנה עיקרית זו יש 913 קלוריות, 46 גרם חלבון ו 44 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %43 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ Allrecipes יש 1 אוהדים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אם יש לך מיץ לימון, סלמון פילה, רוטב פלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. מתכונים דומים: סלמון עם עגבניות, סלמון ועגבניות צלויים במחבת, ו פטוצ'ין עם סלמון ועגבניות.
הוראות
בסיר בינוני, להביא את האורז והמים לרתיחה. להפחית את החום נמוך, לכסות, ולבשל 20 דקות.
מחממים את שמן השום במחבת מעל חום בינוני. מתבלים את הסלמון במלח, פלפל, שמיר ופפריקה, ומבשלים בשמן החם 1 עד 2 דקות בכל צד, עד רך מספיק כדי להתפרק. לשבור סלמון לקוביות עם מרית או מזלג.
מערבבים את העגבניות, השום, ומיץ לימון. המשך לבשל עד סלמון הוא flaked בקלות עם מזלג.
מערבבים את הפטרוזיליה, גבינת פרמזן, חמאה ופלפל חריף לתוך המחבת, וממשיכים לבשל 1 עד 2 דקות, עד מעורבב היטב.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. אתה יכול לנסות יין טיילר יקב סנטה ברברה מחוז שרדונה. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.1 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -30 דולר לבקבוק.
יקב טיילר סנטה ברברה קאונטי שרדונה
2015 הביא את הבציר המוקדם של העשור עד כה. לאחר הבציר הגדול של 2013 ו-2014 והבצורת המתמשכת, הגפנים יוצרות חלק קטן מהפרי מהשנתיים הקודמות. הם היו למטה כ 30% בסך הכל אבל התוצאה הייתה איכות יוצאת דופן יינות עמוקים, חזקים עם חומציות רבה. פרי הדר, אניס, תמיסת מלח ואנרגטי.