סלמון עם רוטב שעועית שחורה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל סלמון עם רוטב שעועית שחורה. ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, מתכון pescatarian מגישה 4 . מנה אחת מכילה 347 קלוריות, 36 גרם חלבון ו 18 גרם שומן. גשו לסופר וקנו שעועית מותססת, יין אורז, בצל ירוק ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה אוכמניות # SundaySupper כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: סלמון עם רוטב שעועית שחורה, סלמון עם אספרגוס ברוטב שעועית שחורה, ו סלמון מאודה עם רוטב שעועית שחורה מתובל.
הוראות
מחממים את התנור ל 204°. משמנים קלות מחבת צלייה רדודה.
שלב 1/2 כוס מים רותחים ואת שעועית קצוצה בקערה קטנה; להפריש במשך 10 דקות, ולאחר מכן לנקז.
בינתיים, לסדר את הסלמון במחבת הצלייה, צד עור למטה.
טפטוף 2 כפות שמן על הסלמון ואופים במשך 10 עד 12 דקות או עד מבושל כדי doneness הרצוי.
בינתיים, לחמם 2 כפיות שמן בסיר קטן על חום בינוני.
מוסיף את השעועית השחורה ספוג סחוט, זנגביל, ושום; לבשל במשך 1 דקה.
לטאטא יחד את המרק, 1/3 כוס מים, היין, קורנפלור, וסוכר בקערה ולהוסיף לתערובת שעועית שחורה. מביאים את הרוטב לרתיחה, ערבוב כל הזמן, ומבשלים במשך 2 דקות.
מגישים כל חלק של סלמון עם חלק מהרוטב ומפזרים עם כמה בצל ירוק.
ספר, באמצעות מסד הנתונים תזונה USDA
Published by Broadway Books.שרה מולטון, בוגרת המכון הקולינרי של אמריקה, מארחת כיום את סדרת הטלוויזיה "Sara' s Secret ' s "וכן את" Cooking Live with Sara Moulton". כמו כן, היא משמשת כשפית ראשית לעורכת גורמה ואוכל עבור Good Morning America, המופיעה בתוכנית לעיתים קרובות. היא גרה בניו יורק עם בעלה ושני ילדיה.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
ניתן לזווג סלמון עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. אתה יכול לנסות שרדונה לונה לאפיס. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.7 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 13 דולר לבקבוק.
![לאפיס לונה שרדונה]()
לאפיס לונה שרדונה
גרידה כתומה, אננס בשל, טוסט ווניל על האף. גוף מלא, טרי ותוסס, עם אפרסק לבן שופע וטעמי תפוחים בשלים המובילים לגימור מתובל בחמאה.